brccelik Nurcngel canım öncelikle solunumuna bakcaz böbrekleri sonra bakcaz dediler şimdi solunumu daha iyiymis ultrason çekecekler böbrekleri için ben devlette doğum yaptım bebeğimi özele gönderdiler yarın gidicem yanına inşallah
Bilge35 brccelik böbrek genişlemesi benim kızımdada ver ve bende çok takıyorum acaba down sendromlumu diye😢Allahım sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin. Gözünüz aydın
brccelik Bilge35 inanın ben doğum yapana kadar hayatım zehir oldu resmen suyum geldi hastaneye geldik doktor böbrek genişlemesi olduğunu duyunca direk amniyosentezi sordu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ❤❤
Bilge35 Nurcngel bebeğin kız mı erkek mi cnm. Benim kızımdada var. Ayrıntılıda çıktı. Kaç cm sizinki. Ve doktor ne dedi
Lokum brccelik geçmiş olsunnn. Gözünüz aydın olsun. Yavrun sağ-salim gelsin kucağına. Uzun güzel ömrü olsun inşallah.
Nefesliva brccelik canın küveze girmeye gerek kalmadı dimi seninle konuşuyorduk arada benım bebeğimdede büyüme var iki taraflı aklımdan çıkmıyor kendi doktorm takip ediyor başka bölüme gitmedim ben hiç yönlendirmediler
brccelik Nefesliva canım küveze girdi ama böbrekten değil doğum sırasında zorlanmış ciğerinde baloncuk oluşmuş ben henüz hastaneden çıkmadım bugün eşim gitti durumu iyi çok şükür mama vermişler süt istediler süt sağmaya çalışıyoruz
Nefesliva Nurcngel neden yaşamıcak diyorlar ki doktorum erkek çocukların çoğunda böbrek genişlemesi oluyor demişti benım bebeğimdede var iki taraflı
Nurcngel Nefesliva bende Dedim Allah ımın koruduğunu kimse koruyamaz bol dua ediyorum taktir ilahi rabbim neylerse güzel eyler
Bilge35 brccelik amiiin canım amiiin suan ben o drumdayım kafam allak bullak. Sürekli dua ediyorum Allahım sağlıklı her anlamda bi sekilde kucağıma alayım
brccelik Nurcngel değerlerin normal ya çok büyük değil ki bizim 2 hafta önce sağ 7 sol 10 mm di doktor takip edicez doğumda söyle dedi
Nurcngel Nefesliva aynen öyle dediler böbrekleri yüzünden öyle dediler çok olumlu birşey söyleyen olmadı nedense
Nefesliva brccelik ayyy maşallah ne güzel inşallah en kısa zamanda ikinizde sağlık şekilde evinize gelırsınız bizlerede dua et🙏🏻🖤