Muallime_97 Happymomezgi devlet karşılamıyor onu eşim 97 tl ye almış. İçerken kokusu burnunuza geliyor ben hala içerken midem bulanıyor ama çok şükür içtikten sonra bir şey olmuyor bitmesine az kaldı bakalım tekrardan alır miyim bilmiyorum ama
Azrasara Sevdaa975 ben de regenesis kullanıyorumda doktorum hala demir ve kan hapı vermedi 18+4 üm size ne zaman vermeye başladı acaba?
Happymomezgi Azrasara Azrasara 12.ci haftadan sonra verdi ikisini de hatta beraber verdi kan ilacını da Demir’i de doğuma kadar kullanmam gerekiyor dedi
tospikaskim Happymomezgi ben demir ilacı kullanıyorum ama kan tahlilleri de demire Bi düşüklük gördü öyle verdi. Kan ilacını sizden tahlil aldıktan sonra mı verdi. 32 hafta olduk kan ilacı hiç vermedi doktorum
Sedasaglam 13 haftaya kadar folik asit ve decavit kullandım. Şu an sadece decavit kullanıyorum. Doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor
Serraee Happymomezgi canım benim doktorun verirse onu kullan herkesin hamileligi farklı kan degerlerine bakıp veriyor zaten vitaminleri mesela ben hamile kalmadan folidoce folik asit e basladım b 12 var icerisinde d vitaminim cok düsüktü d vit3 bullanıyorum ama hepsini doktorum verdi en iyisini doktorun bilir
gizemsahinuymaz eminemre99 ben de kullanıyorum magvital. Bacaklarimda yaşadığım kramp sancılarından dolayı verdi magney takviyesi
eminemre99 gizemsahinuymaz tamam canım benim Allah razı olsun tesekur ederim inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi bende yeni başlayacağım bir su bardagin içine değil mi dokcem karistirachim iccem😘
gizemsahinuymaz Happymomezgi ben devit 3 D vitamini, magnezyum ilaci magvital, İmom balık yağı folikasit ve birçok sey iceriyor, kan ilaci olan ferrum kullanıyorum 21.haftamdayim
Serraee Happymomezgi ne verdi peki doktor sana gebelik haftasıyla da alakalı verilen vitaminler bana 16. Haftada omegayı verecegini söyledi mesela
Muallime_97 Happymomezgi çok değil ben çabucak içiyorum kokusunu almamak için siz de öyle yapabilirsiniz