Nurcantas65 1299 valla gelsin kilolar o zaman hepimiz için şaka bı yana sağ salim kucağınıza alın inşaaAllah 💜
Nurcantas65 CananDuru kahvaltı ara öğün öğle akşam ara öğün yapıyorum o aralarda bulanıyor sıkıntı o 🤔
CananDuru Nurcantas65 Günlük 3 ögünümüzü 6 ya bölmemiz lazimmıs o 3 öğünü 6 porsyona bölecekmisiz yani azar azar yememiz gerek yine de çare degil cünkü ilk 3 ay vücüdun verdigi reaksyon bu yapacak herşey yok buna hamilelik tıp literatüründe hastalik olarak geciyormus 🤪 Ben ilk hamileligimde var ya 3 ay yattim sabah aksam kustum boyle varya yüzümden nurum gitmisti hahaha ama 15. Haftadan sonra normale dönmeye basladim katlancaz ya napalim
2koftemom Nurcantas65 𝙚𝙫𝙚𝙩 𝙗𝙚𝙣𝙞𝙢𝙙𝙚 ö𝙮𝙡𝙚 𝙗𝙞𝙧𝙙𝙚 𝙗𝙞ş𝙞𝙮 𝙮𝙚𝙨𝙚𝙢𝙙𝙚 𝙖ç𝙡ı𝙠 𝙝𝙞𝙨𝙨𝙞 𝙜𝙚ç𝙢𝙞𝙮𝙤𝙧 𝙗𝙪𝙡𝙖𝙣𝙢𝙖𝙮𝙖 𝙙𝙚𝙫𝙖𝙢 𝙚𝙙𝙞𝙮𝙤𝙧 𝙣𝙚 𝙮𝙚𝙨𝙚𝙢 𝙠𝙚𝙨𝙢𝙞𝙮𝙤𝙧 𝙨𝙖𝙣𝙠𝙞
Edanrapoklncccc Nurcantas65 valla 37 haftalık hamileyim hala öyle. acıktığın an bide çok su içince kesin kusuyorum
Deletedmom_7 Nurcantas65 16. Haftadayım aynı durumdayım acıkınca midem bulanıyor. Çok yiyince de bulanıyor 🙄🥺
Deletedmom_7 ikincicivcivim bence cinsiyete pek alakası yok bu durumun. Benim midem çok bulanıyor hep kızın olacak derlerdi oğlan da bulantı olmuyormuş güya.. Oğlum olacak.
Dilarey Bende de oluyor 15 haftalık hamıleym henüz hiç kusmadım çok şükür ama acıkınca midem aşırı bulanıyo
Skrn3- Bende 14. Haftadayım aynısını yaşıyorum acıkınca midem çok bulanıyor , geceleri baya bulanıyor illa bişeyler yemem gerekiyor 😥 bu durum ne zaman geçecek bilmiyorum
gzdkrck Skrn3- kesınlıkle gecelerı daha vok bulanıyor bazen uyumadan once kusuyorum bazende kusmamak ıcın dırenıyorum😢
Fatos91 Nurcantas65 21+3 olduk hala açıktı mı affetmez o yüzden sık sık bir şeyler atıştırıyorum kuru yemiş meyve gibi aralarda rahatlatıyor o da
_anne_kuzusuu00 Nurcantas65 bizde 11+1 iz acıkınca asırı midem bulanıyor hatta saat başı acıkıyoruz resmen yemekden sonra da midem bulanıyor ne yapcaz Bilmiyorum 😊
gzdkrck Nurcantas65 ayyy ınsallaahh yaa azalarak gecsın sanki hıc gecmeyecekmıs gibi hissettiriyor ama😂🤦🏻♀️