eminemre99 Zeynepppdyg bir su bardağı kadar değilde bir su bardağının yarısı kadar mi ama herkes bir su bardağı kadar demişs
Zeynepppdyg eminemre99 doktorum bu şwkilde söyledi, ilaç kutusunn içindeki prospektüde bu şekilde yazıyor bakablrsnz
Evinnnn47 eminemre99 eminemre99 ben bir çay bardağına atıyorum farketmiyor fazla su tadını hafifletiyor sadece eşim sağlıkçı o söyledi
eminemre99 Seda5892 tesekur ederim canım maşallah Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲❤️😘
Esranur_uzkan eminemre99 cano yarım su bardağı yakar mideni 1 bardak bile yakıyo hafifçe yinede sen bilirsin doktor bana 1 bardak iç demişti
Suada2022 BEN 2 GUNDUR YURUYEMIYORDUM AGRIDAN.36 HAFTALIGIM.DOKTORUM YAZDI ILK BUGUN ICTIM BAKALIM NASIL OLUCAK ALLAH HEPIMIZE UARDIM ETSIN ANNELER AMIN.
Evinnnn47 bende kullanıyorum 1 çay bardağına yeterli oluyor magnorm efervesan ın tadı güzel portakal aroması gibi kızlar onu kullanın magvital şase olanı da kullandım tadı kötüydü
Azra_Mom eminemre99 banada ondan vermişti ishal yaptı magnorm ve efermag kullandım daha sonra onlarda yaptı hangisini 2-3 gün düzenli kullansam yapıyor o yüzden bende haftada 1 filan ağrım olunca içiyorum düzenli kullanmayı bıraktım