Betusgani Ceylanakan benimde öyleydi elim hep mavi şeylere giderdi oğlum diye severdim ağzımdan öyle çıkardı, gönlüm kızdan yanaydı ama Rabbim erkek evlat nasip etti önemli olan sağlıklı olması 🥰 benimde ilk bebişim olacak İnsaAllah 🧿😇
Aysekalkan Limonzeytin ben kendi adıma güldüm herkez 90 95 2000 bır ben sanıyordum 80model yazarken bu 80 yazmış TLF bende 84luyum sonralardan bı süpriz oldu
Aysekalkan Limonzeytin tepkinizi anlayadim kimse kimseyi tanıyor ben kendi adıma espirisine bir ben değilmişim 80model bı arkadaş daha varmış yanliz değilmişim adı adına söyledim yanlış bişey söyledimse özür sevmem ben böle gerksiz şeyleri tekrar ozur
Limonzeytin Aysekalkan Başta benım gibisinz sizde deseydnz skntı olmazdı belirsiz bi yorum yaparsanz tepki alrsnz tabiki. Açklama yapnca skntı kalmıyor yani yazı dili skntılı iştir doğru kullanım olnca sorun olmaz 👍 tşk ler
Betusgani gamzebngaa_dmr Google a Hicri takvime göre cinsiyet yazın ilk çıkan sayfaya tıklayın annemce ismi, orda tablo var tabloda hamile kaldığınız yaşı ve hamile kaldığınız ayı bulup cinsiyeti görebilirsiniz
Aysekalkan Limonzeytin valla fark etmedim TLF kendi de düzenliyor 🤭idare et isde kırılmadiginiza sevindim