Limonzeytin Aysekalkan onu anladık zaten 85 li olunca ne oluyomş onu anlamadk güldüğünz için .kırılmam ben tanımadğm kimseye sdce sinrlendım amaç ne diye…🙄
Aysekalkan Limonzeytin ben kendi adıma güldüm herkez 90 95 2000 bır ben sanıyordum 80model yazarken bu 80 yazmış TLF bende 84luyum sonralardan bı süpriz oldu
Aysekalkan Limonzeytin tepkinizi anlayadim kimse kimseyi tanıyor ben kendi adıma espirisine bir ben değilmişim 80model bı arkadaş daha varmış yanliz değilmişim adı adına söyledim yanlış bişey söyledimse özür sevmem ben böle gerksiz şeyleri tekrar ozur
Betusgani Ceylanakan bende öyleydim yapmadığım bakmadığım şey kalmadı ama annenin hisleri çok önemli 🥰
Snmckr Betusgani hicri takvimden hesaplamayı bulamadım ne yazdınız acaba ya da link atabilir misiniz ?
Ceylanakan Betusgani ben erkek hissettim en başından beri. Ama daha yeni 10.haftamıza girdik çok var öğrenmeme😁. Sizin hissettiğiniz neydi ve cinsiyeti ne çıktı🤗
Betusgani Snmckr Hicri takvime göre cinsiyet yazdım ilk çıkana baktım annemce ismi sayfanın, bulamazsanız hamile kaldığınız yaşı ve ayı söyleyin ben bakarım 🙃
Betusgani Ceylanakan ben hep erkek hissettim rüyalarımda da erkek gördüm, 15. Haftada erkek olduğunu öğrendim 😍
Ceylanakan Betusgani yaa maşallah. Benimde 1 kızım var Bunu da erkek istiyorum inşallah sağlıcakla olur. Ama nedense hiç ama hiç kız hissetmiyorum düşünün artık bebek bile diyemiyorum oğluşum çıkıveriyor ağzımdan sonradan düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyo🤣🤣🤣
Betusgani Ceylanakan benimde öyleydi elim hep mavi şeylere giderdi oğlum diye severdim ağzımdan öyle çıkardı, gönlüm kızdan yanaydı ama Rabbim erkek evlat nasip etti önemli olan sağlıklı olması 🥰 benimde ilk bebişim olacak İnsaAllah 🧿😇