erdem_agah ezgiozturk benim 40 hafta bu ay sonunda doluyor. Hasretle bekliyoruz ❤️ ikinci oğlum olacak inşallah 🥰😍
Ssultannnnn ezgiozturk carsamba gunu kontrolum var bakalim dogum sekli belli olacak cok heycanliyimmmm😍
superrmomy ezgiozturk ben doğurdum arkadaşlar 13 nisan olarak gözüküyordu ama 38+0 de geldi kuzum merak ettikleriniz varsa yardımcı olmak isterim 😇
Ebru-009 Hilalkhrmn417 2 eski sevgili 1 arkadaş 1de annem. Ben kafayı bozacak kadar kavga ettiğimi biliyorum ben ikizler burcuyum. Bizde kızımıza Hilal ismini koyacağız buarada;)
Hilalkhrmn417 Ebru-009 koç babam ve yeğenim boğa annem.. AA çok sevindim adıyla yaşasın güzel evlat olsun insallah 😊🙏🏼
B8use ezgiozturk bende normal doğum yapacağım son 4 gün kaldı bakalım ikinci doğumum olacak değişik duygular içindeyim ilk dogumumda normaldi doğumhane de birdaha asla çocuk yapmam dedim çıktım şimdi unuttum tabi ikinci olacak bu bakalım nasjl olacak 😐
ezgiozturk NezihaB38 benim normal görünüyor şu an için ama bebişim biraz hızlı kilo alıyor bakalım 4 kiloyu aşarsa durumlar ne gösterir
mercimekkk41 dilaaaraozturk aaa benimde normal doğumu beklersen 1 Mayıs görünüyor uygulamada ben de kısmetse 22 nisanda doğum yapacağım aynı zamanlarda hamile kalmışız demekki 😊