Eceguldemir55 ezgiozturk bazen çabuk bazen hiç geçmedi 🤭 çok şükür bitiriyoruz artık 37 haftalık oldum bugün anestezi onay kağıdı alıp gün almaya gidicem inşallah 🤲 siz kaç haftaliksiniz 🌸
Burccfr En son 41.haftamız 30 nisana denk geliyor bebişim bu ay gelmezse doktorlar bu ayda suni ile başlatacaklar inşallah kendi sancım gelir de her şey olması gerekliği gibi olur 🤲🏻 Bebelerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah güzel anneler 🤲🏻🧿
ezgiozturk NezihaB38 benim normal görünüyor şu an için ama bebişim biraz hızlı kilo alıyor bakalım 4 kiloyu aşarsa durumlar ne gösterir
Hilalkhrmn417 Nazlierdemir bencede en çok 1 hafta daha beklerim dedi doktor gelmezse 16 Nisan sezeryan 😅
Hilalkhrmn417 Nazlierdemir Koç burçları inatçı olacak herhalde gelmemekte ısrarcı 😊 çok dert değil anası da oğlak burcu eşim yengec 🤣 evde ruh halleri değişik 🤣🤣
Ebru-009 Hilalkhrmn417 sormayın ben koc burcuyla anlaşamam koc olmasın istiyorum. Normal beklesek 22 nisanda doğabilir. Ama dr.um hastanede tek dr. Bizim çocuk aceleci sevk olmamak için sezeryan olacağım belki ve vücut yapım normal doğuma müsait değilmiş bebek iriymis bana göre. Bekleyecegini bilsem. Boğa olsa keşke…
Meymiss Hilalkhrmn417 aynen bizde evde bir oğlak bir yengeçiz, kızımı boğa olur diye düşünüyordum ama baş çevresi iki hafta önden gidiyor sanırım koç olacak beklemedeyiz 37. Hafta😇
Esingldn ezgiozturk 9 nisan cumartesi 10:30 da planlı sezaryen olacagım insallah Allah hepimize kolaylık versin bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahh🤲🏻🥲
Hilalkhrmn417 Ebru-009 kocta boğa da iyidir uysal ve uyumlu burclardir.. benim normal doğuma musaitim epidural istedim ama sanki sezeryan olacakmism gibi bir his var içimde ve korkuyorum ayrıca da 😑 son 5 günüm kaldı
Hilaloyku Bende 37 haftalığım. Kısmetse 18 inde sezeryan olacak, hemde kızımla aynı gün doğmuş olcağız ☺️ Tabi ki erken gelmezse 😀
Aaaaammmaaa Hilalkhrmn417 dokdorum 28 gun vermisdi malasef25 haftalikken bebeyimi kaybetdim 😔buradaki tum bebek bekleyen anneler dilerim sapa salam kucaniza alırsınız Allah kokusunu icinize cekmeyi nasib etsin inşAllah . Bebeyini kaybeden annelere de Peyqaber sabrı diliyorum 😔🤲
Ebru-009 Hilalkhrmn417 2 eski sevgili 1 arkadaş 1de annem. Ben kafayı bozacak kadar kavga ettiğimi biliyorum ben ikizler burcuyum. Bizde kızımıza Hilal ismini koyacağız buarada;)