Gerdinli Minisimb gün ici saat 16 da bakarsanız sadece bir dakikada doluyo zaten fazla vakit yok o yüzden mhrs uygulamadan bakarsanız daha pratik oluyo ben öyle yapıyorum 👍
Hatice_ferit Gerdinli başka devlet hastanesinde bakılıp çam sakuradan perintolojiyw randevu alırsam bakarlar mı acaba
Minisimb Gerdinli ben başka hastaneden perinatoloji bölümünü actirmistim zaten yani şuanda MHRS den randevu alabiliyorum direkt.ama ben orda sadece riskli gebelik yazıyor diye,normal gebelerde detaylı usg yapmazlar diye düşündüm.sizin randevunuz ne zamana
Demet57 N_R Bundan uygununu bulamayız heralde 🌼 İnternete Dr. Rıdvan Zeybek Radyoloji Uzmanlar Tıp Merkezi yazınca çıkıyor kendi numarası, direk doktordan randevu alıyorsunuz. CD ve resimde veriyormuş. Giden arkadaş öyle yazmış 🌸
Demet57 Gerdinli Aynen öyle bende öyle düşünüyorum ama randevu almak şans bence İstanbul geneli bulamadım 2 aydır takip ediyorum MHRS’ den son haftamdayim Detaylı Ultrason için o yüzden mecbur özele aldım 🌸
Kbrkrt N_R bende bugün arayıp sordum 350 TL uygun ama radyolog yapıyormuş ultrasonu perinatolog olması daha iyi olur
sulekesskin Gerdinli bende aynı doktordan randevu aldım ama zar zor buldum geç kaldım 25.haftaya denk geliyor doktor 22 ye kadar bakılır dedi maalesef iptal etmek zorunda kaldım siz tam zamanında almışşınız
Demet57 N_R Valla bilmiyorum ki. Gidenlerde memnun kalmış, öyle yazmışlar 🌼 CD ve Resim veriyormuş. İlgili bı doktormuş. Yani daha sonrasinda kendi doktorumuzda yorumlayabilir diye düşünüyorum ☺️🌸
Demet57 N_R https://www.kadinlarkulubu.com/konu/avrupa-yakasinda-bebeginin-goruntusunu-merak-eden-ve-doktor-arayanlar-dikkat.648591/ Sen öyle deyince benimde aklıma takildi ☺️ İnternette araştırdım eski yorumlarınıda buldum şimdiki yorumlari da iyi çok şükür detaylı şekilde bilgi veriyormuş 🌸
Elvanguzel Kbrkrt Kayseri de ozeldeki doktorum üniversite hastanesindeki doktora yönlendirdi ücretsiz tabiki 19.haftafa
Demet57 Hatice_ferit Bence de bakarlar , Bende Başakşehir Çam sakuraya takipliyim. Burda randevu bulamazsan başka hastaneden de yaptırabilirsin demişti doktorum 🌼