OzlemmKB Kbrkrt beylikduzu medilife hastanesinden randevumu aldım 1 ay sonra yaptiricam 900 TL ücreti
Ruveyda_baskapan Kbrkrt 16 nisanda Çamlıca medipolde yaptıracağım 1260₺ perinatoloji bakacak, en güveniliri o birim. Mutlaka orda baktır, radyoloji çok iyi bakmıyor
Mysaa Kbrkrt bakırköy bilson 900 tl ama indirim yapıyorlar daha önce orda yaptrıp memnun kalmıstım radyolog bakıyor birçok hastane ile anlasması olan bir yer anadolu yakasında suan Erbil Çakar a aldım randevu 450 tl nakitte bu forumda baya ünlü çok kişi gitmiş kendinisi docent doktor
Kbrkrt OzlemmKB normalde bende Beylikdüzü Medilife a gidiyorum hangi doktor .. sen normalde oraya mı gidiyorsun kontrollere hangi dr.
Demet57 Ben fiyat konusunda İstanbul geneli çok araştırma yaptım özel olarak en uygununu buldum. Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi de yaptıracağım. Tavsiye edenlerde memnundu. Rıdvan Zeybeke randevu aldım ayın 11 inde 350₺ dediler.
Kbrkrt Gerdinli devletten randevu almak için doktprun perinatologa sevk yapması gerekiyor mu randevu nasıl buldunuz kaç gün öncesi
Demet57 Gerdinli Aynen öyle bende öyle düşünüyorum ama randevu almak şans bence İstanbul geneli bulamadım 2 aydır takip ediyorum MHRS’ den son haftamdayim Detaylı Ultrason için o yüzden mecbur özele aldım 🌸
Gerdinli Kbrkrt randevu gündüz tam 16. da mhrs den alıyorum telefonla uzun sürüyo anında doluyo o yüzden uygulama indirip alıyorum
Minisimb Gerdinli cam ve sakuradaki perinatoloji bölümlerinde sadece riskli gebeliklere bakılmaktadır yazıyor ama
Gerdinli Minisimb gün ici saat 16 da bakarsanız sadece bir dakikada doluyo zaten fazla vakit yok o yüzden mhrs uygulamadan bakarsanız daha pratik oluyo ben öyle yapıyorum 👍
Gerdinli Minisimb tamam ordan alıyorum sadece riskli yaziyo ama daha önceden kadın doğumda yeşil alan açtırdığım icin bakılıyo sadece riskli yazmayanlar detaylı veya ikili test yapmıyo zaten
Demet57 N_R Bundan uygununu bulamayız heralde 🌼 İnternete Dr. Rıdvan Zeybek Radyoloji Uzmanlar Tıp Merkezi yazınca çıkıyor kendi numarası, direk doktordan randevu alıyorsunuz. CD ve resimde veriyormuş. Giden arkadaş öyle yazmış 🌸
Kbrkrt N_R bende bugün arayıp sordum 350 TL uygun ama radyolog yapıyormuş ultrasonu perinatolog olması daha iyi olur
Minisimb Gerdinli ben başka hastaneden perinatoloji bölümünü actirmistim zaten yani şuanda MHRS den randevu alabiliyorum direkt.ama ben orda sadece riskli gebelik yazıyor diye,normal gebelerde detaylı usg yapmazlar diye düşündüm.sizin randevunuz ne zamana