Aselinkooo Mutluanne27 36+3m Bnde kanama ile geldim. Öncesinde ciğer geliştirici vurdular mı size? İnşallah Bi sorun çıkmaz. Doktorlar ne dicek haber verirsinzz
Mikmikbuk Mutluanne27 Ay şu an 36+5 im suyun geldiğini nası anladın? 😱 allah yardımcın olsun kardeşim
Melos12 Mutluanne27 benimde 36 da gelmişti canım oğlumda bence ne erken ne geç inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu🌸
Loveis16 Mutluanne27 36+2 de suyum geldi 36+6 da kucağıma aldım oğlumu çok şükür bi sorun olmadı içinizi ferah tutun🌸
denizz934456 Merhaba, 36+4 de doğum yaptım, bizim hiçbir sıkıntımız olmadı, umarım sizin de olmaz benim de hiçbir şey yokken bir anda suyum gelmişti. 🙏😇
Papatya27 denizz934456 suyunuz birden idrar gibimi akıyor merak ediyorum benimde ıslak oluyor ama çokta degil
Kendineanne Mikmikbuk hani regl olduğumuzda ayağa birden kalkınca yoğun bşr kanama istemsizce akar gider ya ha aynı o his anlamama şansınız yok bir anda akıp bitmiyor bi süre akıyor
Eda_Esen Fatoo33 canm 34 tekin bnde sancıdan gittim yatış yapılma ama geri çıktım doktorumun olduğu hastane değildi sonucun ne oldu acaba ne diyor doktorlar
Aysunmardin23 Mutluanne27 bende 35+0 im tuvalete kalktım afedersiniz bitti kalktım sonra baktım peçete ıslanıyor,devam ediyor böyle 2,3 peçete aktı durdu acaba suyum mu geldi cook korkuyorum bebeğim hareket ediyor
Merve01- Mutluanne27 peki neden geliyormuş bu suyun gelmesi yani hani erken gelmiş hafta olarak yaa ne bilim neden dolayı olurmuş doktor bir açıklama yaptı mi
Fatoo33 Eda_Esen canım 2cm açıklığım vardı ve bebeğin başını hissedebiliyorlardı sonra bana bi serum taktılar böyle sarhoş gibi oldum heryerimi uyuşturdu o sancımı durdurdu gibi şimdi doktoru bekliyorum ne olacak diye
Yesim619 Mutluanne27 Bende ilk doğumu mu 36+6 da yaptım ciğer gelistirici iğne vuruyor lar kilosuda iyiyse haftası erken bile olsa kuveze girmiyor doğduktan sonra 100 Gr kadar kimi bebekte kilo kaybı oluyor yeterki sağlık li olsunlar ❤️
Yusufyekta Benimde suyum gelmişti açıklığım yoktu suni sancıyla normal doğurdum hakkınızda hayırlısı inşallah