Sevgikara Kızlaar deneyimli anneler eşlerinizden doğum hediyesi olarak ne istediniz veya eşiniz size doğum hediyesi ne aldı?😂😍
kahvesever__ Sevgikara ben bulaşık makinası istiyorum ama alacak mı çok merak ediyorum 😂 hiç bir tepki vermiyor çünkü
edibudu Sevgikara daha dogurmadim ama saat begeniyodum Apple watch ondan aldi. Bi hediyesi daha varmis onu digunca vercekmis 😍
Sevgikara Mikmikbuk isteyenler oluyo kendiliğinden eşi alanda oluyo bana soruyo sürekli ne istiyorsun istediğin bişey alayım diye bende ondan sordum canım 😂
ogrencianne35 Sevgikara çeyrek altınlı bileklikler oluyor ya ondan aldı 😂😂😂 gönül isterdi bilezik alsin 😁😁😁 herşey çok pahalı 😶
Yigitkeriminannesi Sevgikara yeni modellerden Samanyolu bileklik yaptırmıştı özel tasarım kuyumcu zaten bekliyordum böyle bı şey :) şimdi ikinci gebeliğim bakalım bunda ne getirecek
Sevgikara Mert86 hmm takı olarak bişey istemiyorum ben maalesef çünkü yeterince çok bakalım 😂 ne istiycem veya ne alicak
Mert86 Sevgikara ben istemedim zaten isteyerek alınan sey bana pek anlamlı gelmiyor sürpriz olması hoşuma gidiyor ne olduğunu bilmediğim için yoksa taki olarak benim de yeterince var
kahvesever__ Sevgikara valla çocuk gelsinde bakarız diyor 4 yıl dır ellimde yıkıyorum ellerim param parala olduğu hep egzama olduğu o yüzden istiyorum bakalım inşallah alır
Beyzossb Sevgikara bir şey istememiyorum. Hamilelikten dolayı böbreklerim şişmişti, böbreğime stent takıldı ameliyata 7 bin TL ödedik :( şimdi bir şey istemeye kıyamıyorum
Gul0691 Beşiiibiyerdee :) özele gitmeyip devlet diye direndiğim içinde cartier bileklik istedim bitane aldkk ikitane yanına takım yapcam inşallah