meyrem https://imgyukle.com/i/E0IkBo 6 Nisan adetim tarihim.. erken daha ama 3 gündür kahverengi lekelenmem oluyor.. bende heyecandan yapayım dedim ama hayalet çizgi var gibi bana mı öle geliyor bilmiyorum.. 27 28 günde adet olurum. Hemen de devamı gelir.. bi de adet oldum mu pembe kırmızı gelir .. ilk kez kahverengi lekelenme oldu..
ayshe54 meyrem cidden umutlandırmak istemem ama benim testim de aynı bu şekildeydi ve 35 haftalık hamileyim. İstiyorsanız rabbim bu mübarek günler hürmetine nasip eylesin 🤲🏻🥰 https://imgyukle.com/i/E0IGky
Limonzeytin meyrem yarın gidip kan verin varsa çıkar idrar testleri çok güvenlr değil çnkü gebelğn idrara geçmesi biraz süre alıyor.
meyrem ayshe54 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. erken daha beklemiyordum ama 1 buçuk senedir bekliyorum.. hiç böle çıkmamıştı.. inşallah doğrudur.. lekelenme olması normal dimi.. çok değil 3 4 damla şeklinde oluyo..
Melisaa5 Çok çok belirsiz çizgi var ama erken gebelik testi daha iyi ollur sanki, istersen 2 gün daha bekle öyle yap gecikirse adetin,benimde 2 gün var adetime yapsamı beklesemi bilmiyorum
meyrem Melisaa5 eşime erken gebelik al dedim ama yanlış almış.. bende yapacaktım erken daha dedim ısrar edince yaptım 10 dakika olmadan belli oldu hemen
ayshe54 meyrem amin amin inşaAllah 🤲🏻benim de lekelenmem olmustu. Hatta adet oldum sanıp spora felan gitmiştim. 2 gün sonra kesilmişti. Rabbim inşaAllah bekleyişinizi bitirip güzel haber almanızı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ceylanakan meyrem benim de adetime vardı ama ben hamile olduğumu psikolojik olarak hissediyordum sonradan lekelenme oldu ve adet olmadım . Test yaptım pozitif çıktı. İnşallah sizde bu mutluluğu yaşarsınız
meyrem ayshe54 Amin inşallah. İlk 1 sene düşünmedim korundum .. böle olacağını bilseydim hiç korunmazdık.. Hayırlısı inşallah
meyrem Ceylanakan Amin inşallah.. bende lekelenme olunca 23 ünde şaşırdım nie erken oldum dedim.. 2 gün geçti olmadım ordan içime şüphe düştü eşim dayanamadı aldı. Sabah yaparım dedim bekleyemedim yaptım işte.. inşallah sağlıklı gebeliktir
Limonzeytin meyrem evet çıkar. İdrara geç düşer kana hemen düşer o yzden idrardan önce kan tahlılı verp öğrenin denilir👍 benim silik çizgi çıktı hemen kan verdm değerim 98 çıkmştı.hayrlısı olsn
Ozlm0916 meyrem korkma kötü düşünme icini ferah tut zaten olacak bişey varsa her türlü olur elini karnına koy bildiğin duaları oku allahın izniyle bişey olmaz 😍
meyrem Ozlm0916 Allah razı olsun.. haklısınız.. ailem uzak da onlara diyemedim daha tam belli olmadan .. içimi heyecan kapladı resmen .. yaşadığım şehir de hiç arkadaşım dahi yok..heyecanımı sizinle paylaştım.. yazan yorum yapan herkes ten Allah razı olsun ..