Umudum03 Kızlar Bugun hastahaneye gittim 6 haftalıkmış kese oluşmuş ama kalp atışlarını duyamadık. Korkuyorum benim gibi yaşayanlar var mı ?
Sdcbky Umudum03 canim ılk zamanlar benımde oyleydı su an 15 haftalık olduk bıle endıselenmene gerek yok
MucizemE Umudum03 canım ben 6+5 günlükken Bebişimi gördüm kalp atışını duydum korkutma kendini bende öyleydim ama korkulacak birşey yok dua et yakındır inşallah duyman Rabbim sana da isteyen herkese nasip etsin o kalp atış sesini ap ayrı birşey🙏🏼
Aysegull33 Kızlar sıkıntı etmeyin Allah nasip ederse duyarsınız. Ben 7+3 de gittim duymak için ekranda gördük attığını ama duyamadik cok küçük daha dedi doktorumuz. 1 hafta sonra birdaha gittik yani 8+ 3 de falan duyduk col şükür 180 çıkmıştı
Sonay Umudum03 Öyledir cnm içini ferah tut önceden başına böyle bişey mi grldi ondan mı korkuyorsun ?
Umudum03 iremacar ilk önce bebek oluşmaya başlamış dedi . Dışarıya çıktık 10 gün sonra gel dedi boş kese olabilir dedi . Şuan ben Hakkari Şemdinli deyim doktor kötü ilgilenmiyor