Aykizzz Ankara da doğum için önerdiğiniz bir hastane var mı? Son 2 ayım kaldı, doktor değiştirmek istiyorum
Buseyllzr Aykizzz özel koru hastanesi Ayşe Behiye savaş 2021 doğum ücreti 7500 tlydi şuan ne kadar bilmiyorum ama tam bir anne şefkatiyle yaklaşıyor tavsiye ederim 🙏
Soruyorumm Aykizzz ben liv hospital i seviyorum temiz düzenli çalışanları çık ilgili bir hastane belki biraz pahalı gelebilir ama
Buseyllzr Aykizzz Pursaklar Duru tıp merkezinde yapıyor muayenelerini muayene ücreti 70 TL istersen gidip görüş hem muayane olursun hem doğum için konusursunuz
Aykizzz Buseyllzr Pursaklar bize çok uzak kalıyor, Batıkent de oturuyoruz. Olası bir doğum başlangıcı ile, oraya gidene kadar dogururum 😂
bkoc Buseyllzr merhaba ben cuma günü gidicem oraya, 32+4 falan olcam inşallah, renkli ultrason falan da varmış foto alcam doğru mudur güzel bir yer mi :)
Buseyllzr Aykizzz doğumu özel koru Hastanesi’nde yapıyor canım doğum için görüşmek istersen Pursaklarda muayene yapıyor gebelerini bı kere git görüş istersen demek istedim 😂
Buseyllzr Sinoooom yok canım Hasköy tarafindayim Güneşevler de ama Pursaklara gidiyorum her ay muayane için 😚
Busramzcgl Esrapkdm ben uzun zamandır onda takipliyim çok iyi bir doktor çok memnunum ama sadece planlı sezeryana giriyor
Esrapkdm Busramzcgl bizimde planlı olcak büyük ihtimal ikinci hamileligim bu ilki zaten sezaryen oldugu için fakat Deniz hanım çok soğuk geldi bana
Busramzcgl Esrapkdm bana da aksine çok sıcak geliyor, çok iyi bir kadın aslında neden size öyle geldi ki