Melekprenses Bizim 20 Ekim görünüyor ama sezaryen olacağı için 10 gibi olur.. Bugün şeker yüklemesi ve ense kalınlığına bakacak cinsiyet için bir tahmin yapar sanırım..
Melekprenses 170217 şuan 11+4 oldum hamilelik başında kan tahlilinde açlık şekerim sınırda çıkmıştı o yüzden tekrar bakıldı. Zaten normalde de 20. Haftalarda şeker yüklemesi istiyor doktor rutin tahlil olarak
ikicocuklubiranne Sophieee ay sonu görünüyor 10. Haftadayım . İlk doğumum sezaryendi şimdi ssvd denemek istiyorum ☺️
Drkmls Sophieee 2 Ekim 38. Haftam oluyor sezeryan olduğu için o aralar gelir heralde daha çok var ya bu arada biz cinsiyeti öğrendik erkek olacak
-MinikveAnnesi- Sophieee 9 ekim 👋 gecen hafta cinsiyet tahmini yaptı ama sonraki kontrolde netlecesek Allah ın izniyle
_anne_kuzusuu00 Sophieee bizde 23 Ekim de gelicez insallah kızlar mide bulantısı şikayetiniz varmı hala ve kilo aldınız mı hiç
Sophieee _anne_kuzusuu00 aşırı mide bulantım var. Ve inanılmaz bir koku hassasiyetim var. Kimsenin evine gidemiyorum. Veya dışarıda yürüyemiyorum. Her yerden koku alıyorum. Ne zaman son bulacak bilmiyorum. 13. Haftadayım
Sophieee Benim cinsiyeti 12. Hafta belli oldu. Erkek dedi :) Emin misiniz peki değişir mi siye sordum çok erken çünkü hayır kesin dedi :)
_anne_kuzusuu00 Sophieee bizimde öle agzımın tadi hep cok kotü ne et seven ben etten tiksindim resmen