Demirssmomm Anneler medicanada doğum için ne ödeyeceksiniz konuştunuz mu? Normal sezeryan? Birde oda süslemesi yaptıracak mısınız? Hastanedeki organizasyonla mı anlaştınız başka mı?
Denzk Demirssmomm hastanedekiyle anlaştım fotoğrafçıyı başka ayarladım malesef biraz orda kandırdılar bizi fazla ödedik. Hastanenin fotoğrafçısı çok iyi kapora vermemiş olsam direk ona yaptırırdım
Demirssmomm Denzk hastanedeki fotoğrafçı gülce ajans sanırım ben fiyat bilgisi almadım ama siz biliyor musunuz? Sadece organizasyon için fiyat almıştım. Klip çekimi vs yapıyor mu?
Denzk Demirssmomm herşeyi yapıyor ve en uygunu o araştırmıştım bursadaki hepsini. 2 gün fotoğraf çekimi 750 ydi klip de çekiyor ama fiyatını bilmiyorum
Demirssmomm Denzk bende 3-4 yerle konuştum ama 1500 falan yani güzel paketler, klipte bazıları ekstra ücret alıyor. Valla bilemedim 🤷🏼♀️
Denzk Demirssmomm klip tabi extra ücret pakete dahil değildi ama en uygunu o gibi geldi bana araştırın
Denzk Demirssmomm benim fotoğrafçımda o ama betülce daha uygun bir de ona bakın bence çok farkları yok çekim olarak
Arzz Mervek04 ne zaman verdiniz normal SSK limiziniz bende neşe kaplana gidiyorum kaçıncı haftada girdiniz acaba
Mervek04 Arzz bende neşe korkmazere gidiyorum eşimden kaynaklı oyak askeri sigortamız var ondan farklı olabilir
Aysenkaplann Mervek04 merhaba biraz geç oldu ama nst ile ilgili bilgi almak istiyorum. Medicana da mu doğum yaptınız ? Kaçıncı haftadan itibaren nst çekilmeye başlandı ve kaç günde bir
Regina16 Aysenkaplann 35ten itibaren nst baslaniyor genellikle. Her diktor randevunuzda giriyorsunuz nstye 35ten sonra da zaten neredeyse her hafta gidiyorsunuz doktora.