Askiletotomsu Elvanguzel iyide özel muayene özel muayenehane de oluyor Devlete gidince devlete gittim dersin Özele gidince özele gittim dersin Devlete gidip özel muayene ettiler beni olayı ne oluyor
Elvanguzel Askiletotomsu bazı doktorlara ücret alınıyor üniversite hastanelerinde kişinin tercihine kalmış veya sigorta vs yok ise özel muayeneye giriyor olabilir onada alabilirler bunun hakkında pek bilgim yok
Kubrahmet0807 Askiletotomsu maalesef kimi kime şikayet edicez ki? Mecburen ödedik yoksa baktıramazdık
Zeyneb_44 Arkadaşlar şöyle bir durum var üniversite hastanelerinde öğretim üyesi ücreti muayene bölümü var Prof veya doc. Üniversite hastanesinde mesai bitince yani dersleri falan ekstra muayene ediyor arkadaş belki onu demek istemiştir bende Ege üniversitesinde Prof gidiyorum muayene ücreti 230 TL tahlillerimi üniversite yapıyor onlar ücretsiz
Kubrahmet0807 Zeyneb_44 valla eşim sordu neden ücretli fakir fukara napacak bakamayacak mı dedi ama hiç bişey demedi geçiştirdi. Ama belki normal doktorlar ücret almıyordur biz perinatoloğa gittik 244 lira ödedik üniversite hastanesinde