Nevinmuratgrsel yengemde sizin gibi saga sola inandi yaptirmadi 8.5 aylik oldu sanci tuttu hastaneye gitti testler tahliller seker var dediler
Aa olamaz edemez ben 8.5 ay da 5. Kilo aldim hic tatli yemedim saglikli beslendim spor yaptim dedi
Bebek 5.5 kilo yengem 55 kilo minyon normal doguramazsin dediler
Dogururum dedi
Sonuc kalp atisi duruyodu bebegin son dk bi dunya operasyonla bebegi kurtardilar cocuk sekerden catlama noktasina gelmis dogdu odem atamiyor suan 1 yasinda bebek seker hastasi, neden önlem alinmadi. Yengem emziremedi neden seker hastasi cikti bi dunya ilac kullanmak zorunda tedavi almak zorunda kaldi.
Gebelik oncesi varmiydi aslaaa asiri saglikli sporlu temkinli beslenen birisiydi..
Ben 19 kilp verdim ilk gebeligimde birak beslenmeyi tai yemeyi serum aldim sadece sende seker yoktur zaten baksana dediler bu kadar zayifladin dediler
Olsun yaptirayim ben dedim yaptirdim gebelige bagli gizli seker cikti kontrol altina alindi bebegimde bende saglikliyiz dogumdan hemen sonra sorun gecti
Bilmem anlatayim dedim oyle yinede yaptirmadiginiz iyi olmus tabi neticede elalem riskli demis 10 yillik tip bilgileri ile.🤗🤗