Nevinmuratgrsel Bebek-C ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı ama suyum felan, sağlık ocağında kan verdim şekerime baktılar oda normal çıktı ,şekerli çok tuketiyordum artık yemem sekerli
Nevinmuratgrsel Hilalkl inşallah canım benim yaaa Rabbim sağa salim kucagimiza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Nevinmuratgrsel Renginveannesi_ hemde çok ediseleniyorum yaaa ,7 sinde doktora gideceğim konuşacağım doktorla ,, Çok pişman oldum , inşallah birşey yoktur bebeğimin
1233466777 Burda böyle bazen yersiz linç yiyorsunuz sizde de öyle olmuş ters yapan vs bence siz kendiniz doğrunuzu uygulayın bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz ✨
Nevinmuratgrsel 1233466777 yani linç insanlar o kadar gereksiz yazılar yazıyor ,. Bugün ne yediniz vs onlar linç yemiyor ,, bu yazıyı yazmaktan hiçte gocunmadim
Nevinmuratgrsel Habus suyumun normal olduğunu söylediler ,Ayrıntılı ultrasond vitamin verdiler , bakalım tekrar gideceğim Allah büyük inşallah birşey olmaz
1233466777 Nevinmuratgrsel evet ama bazı konularda verdiğiniz kararları burda yanlış anlayıp tek doğruyu kendileri biliyor gibi davranan insanlar var aldırmayın demek istiyorum.
honeyland Nevinmuratgrsel doktorunuza randevunuzda sorun yinede 🧡 sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza 🙏 çokta insanların dediklerine kulak asmayın 😑
Tazeanne0134 Nevinmuratgrsel aynen bi sor bakalım ne dicek doktorun kendim duymasam dr ve hasta konuşurken zaten böyle bişe demem büyük vebal sonuçta inşallah vardır
CansuDRY Nevinmuratgrsel Yaptırmamışsınız ve korkuyorsunuz madem, şekeriniz çıkmış da diyet yapmak zorundaymışsınız gibi yediğinize, içtiğinize dikkat edin. Şeker ölçüm cihazıyla da takip yapabilirsiniz.🙏🏻