Kızlar hepinize selam. Sabah 9dan beri daha yeni kendime geldim sayılır.
Bugün söküldüm. Hemde öyle böyle değil. Normalde de ağrılı olurum ama bu defa MAHVOLDUM sanki. Gürül gürül geliyor ve daha yeni kendime geliyorum. Sabahtan beri ağrıdan kıvranıyorum. İstifra edicektim Bi ara mideme vurdu ağrı. Eşim sağolsun sabahtan beri masaj yapıyo sıcak su torbamı yeniliyor. Daha yemek yiyemedim. Hala yatıyorum ama azcık yattığım yerden oturma pozisyonuna geçiş yapabildim. Bebek mebek aklıma gelmedi valla bugün resmen canımın derdine düştüm. Kafam yeterince yorgundu bugünde vücudum bitti sanki. Ama yavaş yavaş toparlıyorum inşallah.
Hepinizden helallik istiyorum en azından bekleme sürecinde destek sürecinde benimle tecrübelerinizi paylaştınız, umut oldunuz. İçime su serptiniz. Yaşadığım yerde hastane olanağı neredeyse 0. Rahim filmi içinde bugün eşim birkaç yerle görüştü ama hepsi bulunduğumuz yere uzak. Öyle 1 gün izin alayım gidip geleyim gibi değil. Bugün karar verdik. 2 ay içinde nasipse tayinimiz çıkacak hem de ya memleketime yada memlekete birkaç saatlik yere. Yani içinde bir sürü hastanesi ve imkanı olan bir yere kavuşacağız inşallah. Eşimle konuştuk anlaştık. Tayine kadar kafamızı boşaltıyoruz. Yeni yerde sıfırdan doktor bulup herşeye sıfırdan başlıyoruz. Galiba ilk defa bu sefer kafamdan sildim attım. Rabbim gönlünüzden geçen ne dileğiniz duanız varsa kabul etsin. Ben yine buralardayım özellikle ANNELERİN GÜN ODASI bölümü beni çok oyalıyor 😊 Ama sizleri de unutmam. Sadece bir süre soru sormayacağım bunu emin olun :)
Sizleri seviyorum, bana haber vermeyi unutma diyenleri az çok hatırlıyorum ama tek tek isim olarak şuan da yazamıyorum da sanırım çoğunuz bu posttasınız. Ben şimdi biraz daha dinlenicem. Kendinize çok iyi bakın…. Güzel kalplerinize sarılıyorum çokcaa 🍀✨💐