minik22 kafanı dolduranları duymamazlıktan gel eminimin sen çocuğuna her türlü yetersin hani ne güzel evinde yakın hani bi sıkıntı olsa eşin alır gelir bizim bu millete kalsa evi hastaneye götürürler banada herkes akıl vermeye çalışıyor akıl verene kadar para ver diyorum onu yap bunu yap şunu al demesi kolay diyorum sen benim hazırlığımı görsen şok olursun hani eltim hastanede çlşyr bide yenidoğan ünitesine de bakıyor hani herşeyi koymana gerek yok dedi çamaşır koy battaniye koy bez koy krem koy yeter dedi abartmaya gerek yok dedi haklıda ben çocuğuma hiçbişi almadım hep sağdan soldan verdiler nie ikinci el kullanıyorsn nie yeni almıyorsun ilk çocuk vs vs ağzı olan konşyr ben 36+6 yım çantamı dün hazırladım tam olarak hani bide bebek çocuk çok çabuk büyüyor herşey bazen boşa gidiyor bana diyorlar bide bezler indirimdeyken al kenara koy hani sonra pahalı olur bunların kalbi kırılmayı hakediyor belki bez bebeğime ii gelmicek nie stok yapim üç beş kıyafet beşik bebek Arabası var hani çocuğun sadece lazım oldukça göre göre alırım dedim hani sana akıl verene kendine çocuk yap onunla uğraş hani aklını ona kullan bana değil de.