zeytinkiz minik22 hahahahahha ben anlatıyorum eşime elinde telefon dinliyordu yada dinler gibi yapıodu. 😆 Sonra cocuk oldu ben dıodum öyle böyle yapılacak sen nerden bilşyo sun dıo bana. Ulaaaaan 9 ay heryeri arastırmış okumuşum sanda anlattım da dinleyen yoktu 😆
minik22 zeytinkiz sancım var diyorum iki büklüm kaldım gazdır o diyo yalancı sancı o kadarda anlattım 😂 bak elini koy hıçkırıyo dedim hee nerden anlıcan diyo 🙄 geçen okudum baba lohusalığı diye kendini olayın içinde hissetmezse ilk zamanlar bakımında aktif yer almazsa herkes sen yapamazsın deyip dışlarsa depresyona girip evden uzaklaşabiliyolarmış o yüzden konuşalım dedim yok bende olmaz depresyon falan dedi 😀 görcez doğunca neler yaşıcaz
minik22 Fatos91 kızın malzemeleri için çeyrek biriktirdik onlarla alalım dedim yok bekle dedi ay sonunu bozdurmayalım 🙄 ay sonunda ne halde olurum bilmiyorum internetten alırım artık
Fatos91 minik22 o zaman çık yarın bozdur ve internetten al hepsini canınıda hiç sıkma kocalar sanki bu konuda daha rahat davranıyor 1 günde de yıkanır hepsi zaten moralini bozma annesi minikte etkilenmesin
zeytinkiz minik22 kız bişey yok etiketler kes renkliler beyazlar ayır ben 30 dk ya atmıştım at yıkansın günde 2 makine yıkarsın. Ütğlemwye halin yoksa birini cagır ben yıkadım gelin ütüleyin diye 🤷😇
minik22 Fatos91 gelir ya heralde 🥲 zaten baya kalmamış gündüzden bitirmişler kaç bim gezdi de topladı
minik22 Fatos91 evet o kadar rahatlar ki alınır yapılır diye napayım artık yıkasınlar ütülesinler temizlesinler yerleştirsinler ben pertim artık benden bi iş çıkmaz 😂😂
Fatos91 minik22 o yüzden alışveriş bizden yıkayıp ütülemek onlardan ☺️ Moral bozma hiç son zamanlar keyfini çıkar 😍
minik22 Fatos91 biraz hormonların etkisi mi oldu bilmiyorum duygusallığım huysuzluğum tuttu bugün 😀 normalde hamileliğim böyle duygusal geçmiyor aslında ama
zeytinkiz minik22 yaaaa kız benım ki hamileyken öyleydi de benden önce altını değişti kac sefer yıkadı ilk zmanalar eşim yıkıyordu ben su döküyordum üstünü giydiremiyorum eşim yapıyordu 😆 seni beklıorum bak erken gel yıkanacak dıodum 🤭6.5 aylık kızım 6 kere belkı yıkamışımdır haşa babam yıkıyor 😆
Srsdrs minik22 ayyyyy ne kadar kendinizi sıkmışsınız ya hu!! Baba adayları bunları bizim kadar detaylı bilemez ki..ayrıca bunları iş gibi gördüğünüz için size yük gibi gelmiş..keyifle,tadını çıkara çıkara yapmaya çalışın..bir daha bu zamanlar gelmez k🥲
minik22 Srsdrs ilgisinden sevgisinden şüphem yok ama ne bileyim benim bulduğum listelere gereksiz deyince moralim bozuldu e o kadar biliyosan kendin de bul çabala yani 😢 kafam çok karıştı telaş da yaptım az kalınca bi anda doğurursam bide bu eksikleri düşünüp telaş yapmak istemiyorum
Naz_ylmz minik22 Bende 33. Haftadayım eksikler bitti sayılır 35. Haftada çantamı hazırlarım artık, yarın kıyafetleri yıkamaya başlayacağım yavaş yavaş kendimi yormadan