Ays_cskn Hayirli ramazanlar suan 12 + 6 yiz bizede bir tahminde bulunurmusunuz acaba😊https://mutluresim.com/image/nL0lF
Ilkhayat Ays_cskn hayırlı ramazanlar bebek erkek ilk gebeligimde de bebek bu şekildeydi bu haftada dedi erkek belli sağlıklı olsun inşallah gerisi boş ❤️
Ays_cskn 3babymom insallah acaba nasil tahmin yürüttünüz ben pek anlamiyorum sirti donuk gibi geldi banada☺
Ays_cskn Ecrin35_ tesekkurler kızda olsa erkekde sagligi onemli tabikide 1 oglum var gonul birde kizi tatmak istiyor hayirlisi bakalim🥰
Ays_cskn Ilkhayat amin insallah tabiki saglik herseyden onemli kzida olsa erkekde olsa cok sevicez hayirlisi bakalim 😇
Ecrin35_ Ays_cskn rica ederim inşallah bütün bebişler sağlıklı olur annelerin tek isteği bu zaten.Benimde 1 kızım 1 oğlum var 3.gebeliğim
Rumeysa_Taylann52 Benim yavrum da arkası dönük bağdaş kurmuş doktor kız gibi dedi kemik yapısından anlayan olabiliyormuş
Ays_cskn Rumeysa_Taylann52 bize henuz tahmin yurutmedi doktor devlet hastanesine gidiyorum uzun bi sure daha ogrenemiycem gibi gözüküyor masallah saglikla gelsin minik😊
Ays_cskn Yagizim3535 bende anlamiyorum pek ama saglikla gelsin minik masallah arkadaslar yazar tahminlerini☺
Rumeysa_Taylann52 Ays_cskn Netlik kazanmadan da hiç bir şey yapılmıyor bekleyip göreceğiz sağlıkla gelsinler kaç haftalık sizin ❤️❤️
Ays_cskn Rumeysa_Taylann52 masallah yolun yarisina az kalmis 🥰 benimki 12+6 yarin 13 e giricez insallah
Rumeysa_Taylann52 Ays_cskn Geldik cok şükür sorunsuz ah bide cinsiyet tam netleşse hayırlısı sağlık olsun ♥️ 13 de cinsiyet öğrenen de cok var belki öğrenirsiniz
Ays_cskn Rumeysa_Taylann52 evet okumuştum burda ama en net 16 hafta ve sonrasinda belli oluyormus cok acelede etmek istemiyorum acikcasi, netlesir yakinda merak etme ben ilk bebegimin cinsiyetini 21 haftalik iken ögrenmistim 🥰