Fasulyem2 Ozummm41 eczacı bana alkolle silme dedi elini sabunla yıka kurut güzelce öyle ölç insallah doğrı ölçer şki kere falan üste ölç emin olmazsan -
34btlgkhn34 Derin4773 Maşallah size oruçta tutuyorsunuz diyeti nasıl yapıyorsunuz? Doğum için doktorunuz ne dedi peki normal doğum mu olacak sezeryan mı
Derin4773 34btlgkhn34 ilk gebeligimdede oruç tutun 8 aylıktım o zamanda çok şükür bebeğimi sağlıklı bı şekilde doğurdum kilosuda 3ten fazlaydı yarın kontrolüm var bakalım ne dicek şimdiye kadar sezeryan demedi inşallah buda normal olur
Ozummm41 mororkidee hayır öyle yapmıyorum direkt gelen kanla yapıyorum . Ama onla ilgili bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü bazen ölçmeyince deldiğim parmağı tekrar tekrar sıkıp kan çıkarıyorum yine çok düşük ölçüyo
mororkidee Ozummm41 muhakkak ilk kanı silin ikinci kanla ölçün. Biraz kan çıkarın yani öncesinde. Ben de ilk kanla yaptığımda 50 çıkmıştı soluğu hastanede almıştım 😊 meğer yanlışmış cihazda da problem yokmuş
Derin4773 Paramedikannee çok şükür zorlanmıyorum havalar güzel zaten bebeğim 2 hafta önde gidiyor benim diyet uygulamam lazım bu sorunum cikmadan önce zaten tutmam diyordum
34btlgkhn34 Derin4773 tabiki herşeyin hayırlısı olsun ama normal istiyorum bende şekerim baya yüksek daha iki ayım var doğumada bakalım kendi doktorumada henüz gitmedim bakalım o ne diyecek . Oruç bende çok düşündüm tutsammı diye çokta istedim ama diyet verdiği için doktor onu uyguluyorum . Peki şekerinizin düşmesi için yediğiniz özelikle bi şey varmı şunu yapıyorum dediğiniz
Derin4773 34btlgkhn34 aslinda diyet yapmıyorum doğrusunu söylemek gerekirse sadece şekerli şeyler yemiyorum yeşillik çok tüketiyorum ve bol yürüyüş yapıyorum
Aysckzgnc Ozummm41 bana da aynısı oldu, cihaz bozuk çıktı iade ettik yenisini verdiler yenisi doğru ölçüyor. Yani diğerinin yanlış olduğunu hem hastanede hem de eczanede aynı anda da cihazla ölçerek test ettim, diğerlerinde 90 çıkan onda 50 çıkıyodu
Ozummm41 Aysckzgnc ben test sıvısıyla evde test ettim eczaneye de götürdüm cihaz doğru dediler . Ondan sonra sadece iki kere ölçtüm normal değerler çıktı . Bikaç gün daha devam edip gidip sağlık ocağında da kan verip baktırıcam