Deniz2961 eso14 hahahah ben varım bcm ama merkezdyim burda konuşttk zaten dgmu burda yapmicm için brsey diyemiyrm
eso14 Deniz2961 biliyorum seni canımcım 😂 kız bir tane bile yok mu giden takip eden 😂 doğumum yaklaştı sorucam nasıl oluyor vs diye
SerraLinasmom eso14 orda cok tatli bir doktor vardi ama gitti diye biliyorum Ben. Herkeste cok memnundu 🥺😀 Bir kez de Ben gitmistim Hatta o kadar ilgili ve tatliydi ki. Ama siranda yeni Doğan yogun bakimi yok o yuzden Bence yogunbakimi olan bir Hastane dusun
eso14 SerraLinasmom hahahahah valla şu anki de çok tatlı 😂 Büşra kanyıldız. Özeli aratmayan doktor maşallah. Çevre ilçelerden de gelen oluyor yoğun yani baya. Zaten kendisi hastanede olmayınca direk Gümüşhane’ye yada erzincana sevk ediyor canım. Yada kendisi kontrollerde bir sıkıntı vs görürse. Yakın zamanda doğum yapan bulamadım orada çıvdırıcam 😂
Damli Deniz2961 eşim memur 3 yıldır burdayız seneye gideceğiz insallah ben buraya geldik geleli çalışmıyorum özeldeydim zaten sen buralı mısın memur musun
SerraLinasmom eso14 Benim arkadaşım gidiyordu ama pek memnun değildi sen sormadan hiçbir şey söylemiyorlar diyordu. Bir de ultrason cihazı çok kötü bebek hiç gözükmüyor diyordu. Başka da bilgim yok 😀 ben neonda takipliyim
Damli Deniz2961 ya benim eşimde polis 😬 hem seyhani beye gidiyorum hem devlette Merve hanıma ikincş doğumum olacak gün verdi Merve hanımla yapcaz sezeryan bu da
eso14 Damli ikisini de tanımıyorum desem 😂😂 şiran devlet hastanesine gidiyorum ben. 🤭 şaka gibi valla aynı yere gittiğim bi anne adayı yok 😂
Damli Deniz2961 Hayır lojmanda oturmuyorum ama bütün arkadaşlarım orda çok sık gidip geliyorum valiliğin yukarısındayım ben TOKİ de ki lojmanlarda mısınız siz
Damli eso14 ben merkezdeyim şiranı hiç bilmiyorum vardır elbet de postu görmemiş olabilirler yazmıyor olabilirler 😅
eso14 Deniz2961 hahahahahhahaha ay keşke öyle olsa ama şakayı geçtim. Ciddi bir tane olmaz mı yani. 😂