Zeynosunannesii miraclemucizee ya bilmiyorum benim tesadüf iki hamileliğim de geç döllenme ikiside kız ama geç döllenme olup oğlu olanda varmış bende anlamadım
miraclemucizee Zeynosunannesii evet baya bizimki erkek yazan da var ve tam gününde olup kızı olanda var
Zeynosunannesii Aslicrn benimde aynı bence bu genelleme doğru gibi ya arada istisna olup oğlu olanda olsa çoğunluk kız geç döllenmeyse
Dln0692 miraclemucizee merhaba benim 3 gebeliğim var biri normal gününde kız ikisi geç döllenme olanlar erkek bence doğru degil 🐣🐣
miraclemucizee Dln0692 geç döllenme derken benim dediğim gibi mi canım adetten baya baya sonra hamile kalmışsın
Dln0692 miraclemucizee evet aynen öyle yani asıl adet tarihim 20 ekim ama bebek 20 ekimle uyumlu degil geç döllenme
Kbrkrt miraclemucizee sanırım yumurtlama günümde hemen hamile kalmışım çünkü kızım hep 1-2 hafta öndeydi , doğumumda 38+4 de oldu
Tospikkkk miraclemucizee geç dollenmeyle geç yumurtlama farklı şeyler beybisi o yüzden erkek te olabilir
haziransekiz miraclemucizee bende 21. Günde hamile kaldım ama erkek doğdu bu da 21. Günde ama cinsiyeti belli değil
derinnguney miraclemucizee Bende 10 günlük bi fark var. Doktor erkek dedi 🤗. Bakalım 16. Hafta bu hafta daha doğru teşhis koyar fakat doktor erkek olduğuna emin.
miraclemucizee derinnguney erkek dedilerse genelde yanılmıyorlarmış Son adetinizin 20. Gününden sonra mı hamile kaldınız ?