Deletedmom622772 miraclemucizee kadın ile değil erkek ile alaklı cinsiyeti zannetmiyorum bana göre tesadüftür canım :) hayırlısı olsun hakkınızda, tebrik ederim 🙏🏻❤️
Zeynosunannesii Aslicrn benimde aynı bence bu genelleme doğru gibi ya arada istisna olup oğlu olanda olsa çoğunluk kız geç döllenmeyse
Bebek-C Benim de geç döllenme ama erkek :) cinsiyetin belli bi matematiği yok olsa zaten herkes istediği cinsiyette çocuk yapardı. 😀 Rabbim hayırlı evlatlar versin.
Merve_bolat miraclemucizee en son adet tarihim 25 temmuz o zaman oldum ama 13 Ağustos ta öğrendim hamile olduğumu
Yaseminf miraclemucizee erkek spermindeki kromozom dışında bebegin cinsiyetini belirleyen hiç bir faktör yoktur kadınlar cinsiywt belirlemiyor
miraclemucizee Yaseminf bende öyle biliyordum ama geç döllenme olunca, hızlı giden Y spermi ölür. Yavaş giden X spermi tutunur böylelikle kız olur dediler ama bilemiyorum 🙈😊
miraclemucizee Minigin_annesi0 tam yumurtlama günü kalmışsınız genelde erkek derler bu teoriyi yanılttınız maşallah sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻♥️😍
Edadeniz22 Benimde geç döllenme olmuş ama daha cinsiyet belli değil içimden kız geçiyor 🥰🥰🙏🏻 Hayırlısı olsun hepimiz için sağlıklı olsunlarda 🙏🏻🥰