Tugceuy 1234321 canım dr. 12. haftada erkek dedi ama benim içimde inanılmaz kız hissi var inanamadım çok şaşırdım hala inanamıyorum aslında bi ümit 16.haftayı bekliyorum 😂
1234321 Tugceuy inşallah bana da kız dedi bende erkek hissediyorum sanki bende 18. Haftamda gidcm inşallah
Mervyss Tugceuy canımm aynı durumdayız desem bana da kız dedi %100 🙈🤷🏻♀️👼🏻Ama hissim erkekti ben de şu an 13. Haftaya girdim değişir mi diyorum da sanmıyorum canım ya
Yagmuryagmur 1234321 olabilir canım çünkü vucüt kafa şekli herşeyiyle erkek dedi bide kızım var hiç hareket ettiğini görmedik utrasonda maşallah çok hareket ediyodu 12+5 de
Mervyss Yagmuryagmur canım bize de kız dedi doktor ama başından beri çok hareketli ben de erkek hissediyordum ama değilmiş doktor emin bir şekilde dedi
captainavocado  ya benim için daha erken ama bana da bakar mısınız 😇11 haftanın içindeyim belki @Bir_abla bakar diye umut ediyorum 🥲😄
Rumeysa_Taylann52 Bana da bakabilir misiniz Yavrum arkasına dönük bağdaş kurmuş kemik yapısından duruşundan anlayan varsa 💜
Mervyss Tugceuy kız ben de ya kendime de kızdım ne fark eder evlat sonuçta ama farkında olmadan bilinçaltıma yerleşmiş hep erkek düşündüm hissettim ama değilmiş Rabbim daha iyisini bilir sen de alışmaya bak 🥰🥰🥰 erkek bebiş kıyafetlerine