alevvv_ gokdemir54 Benim son regli 11 şubat , regli gecikmesinden 4 gün sonra keseyi gördüm yarın da kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım :)
Rmysa0308 gokdemir54 13 Şubat benim de 21 Mart’ta keseyi gördük Cuma günü ikinci randevuya gidicez insallah kendini ve kalp atışını da görürüz
bayanmor12 Lylts benim son reglm 1 şubattı uygulamaya göre 8+5 görünüyor ama cuma günü doktora gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk çok şükür 2 hafta önce keseyi görebilmiştik yalnızca doktoruma göre geç döllenme olduğu için bebek şuan 7+4 olduğunu söyledi 🙏🏻😍
gokdemir54 bayanmor12 1 gün varmış aramızda 🥰yarın hayırlısıyla bende görmüş ve kalbini duymuş olurum inşallah. Rabbim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🤲🏼
Yeni13 bayanmor12 benimde 1 Şubat geçen hafta kalp atışı duyduk bana göre 8 haftalık bebek 9 haftalık çıktı
durumom2022 gokdemir54 Merhaba 11 Şubat benim sat Haftada keseyi 6. Haftada kalp atışını duyduk yeni başlamış 1 hafta sonra yine gelin gümbür gümbür duyalım dedi doktorumuz
Ozsvm gokdemir54 merhabaa 8 şubat sat gore 7+5 im ama doktor cuma gunu 7+1 dedi ve derinlerden gelen kalp atisini duydum 🙈
Sedasvlms gokdemir54 5 şubat canım aon adet tarihim 5+3 te gittim doktara kalp atışlarını görebiliyordu ama sesi duyamadık 6+5 te tekrar gittim sesini de duyduk çok şükür;)
aysenurozdemirr bende 7+4üm♥️ keseyide kalp atışınıda duyduk şükür, biraz moralim bozuldu ama sanırım kafamda fazla abartıyorum, doktor gebelik kesesi biraz küçük dedi, 2 hafta içinde büyümezse kalbi durabilir dedi😪
Eda272780 Minnakyavrum ☺️aynı tarih acaba belirtileriniz varmı bn kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum keseyi gördüm bnde 12 Nisan da kalp atışı için çağırdı doktor
Minnakyavrum Eda272780 ben adeten 4 gün önce öğrenmiştim o zamanlar ağrılarım çıktı anlamistim farklı birşeyler gdyor diye bir hafta sonrasında geçti ağrılar iki hafta birşeyin yok gibiydi sunson 5 haftadan sonra bulantılarım baya oluyor kusma yok midem çok fena kaziniye en fazla yarım sat ac durabiliuyorym bu yüzden oruç dda tutamadım alahim affetsin arada bı bel ağrım oluyor o kadar canim şuan 🤗 merak etme şikayetim olmayınca bende hamile olduğumu unutuyorum normal alisiscaz insalah
Eda272780 Hanımlar peki hiç ama hiç belirtisi olmayan varmı ben de 13 Şubat son adet tarihim keseyi gördüm ama içim rahat değil çünkü hamile kalmadan önce ki halimle aynı şuan ki halim acaba birşey mi var die korkuyorum 12 Nisan da çağırdı kalp atışını duymak için doktor
Nesnur Eda272780 kafans takma hic bazi insanlar hic bsey hissetmeden devam edebilirler gebeligine bu sekilde dusunursen hem sana hem bebege zarar
CananDuru Eda272780 Yaaaa olmasın iste bulanti falan yaşayıp ne yapicaksin keske benimde oyle olsa 1 aydir sürünüyorum
Sedasvlms Eda272780 ilk çocuğumda 1 sanci bile çekmeden doğum yaptım hicbir belirti yoktu 3 veya 4. Ayda bir süre istifra etmek dışında merak etme her hamilelik birbirinden farklı oluyor ;)
durumom2022 Eda272780 ah bende de aynı korku kalp atışını da duydum ama ya bişey olduysa bişey mi eksik benim niye hiç belirtim yok korkusu 🥲7+2 deyiz
Eda272780 Nesnur teşekürler bu şekilde düşünme sebebim ilk gebelikte kürtaj oldum sağlıksz gebelikmis 😓bu yüzden belirttim yok die korkuyorum aslında
minikkurabiyelerinannesi gokdemir54 son adet tarihim 16 Şubat 🌸 gittim kese göründü ama bebeği göremedik Allah’ın izniyle önümüzde ki hafta gidip bebeğimi göreceğiz 🤍🤲🏻