Derya341986 mrymdnr cnm 2 üstü enfeksiyon demekmiş ama boyutu ne nkdr bilmiyorum enfeksiyonunun benm üçüncü kez tekrarladı 10 15 çıktı antibiyotik verdi doktor kimi doktor 10 15 e sınır diyor vermiyor ben içiyorum ama sarı akıntım çok hala
elifemirasaf Derya341986 bugün de lökositim 7-8 epitel 10-15 çıktı bakteride de bol yazıyor diye üromisin verdi
elifemirasaf Derya341986 10 gün önce üromisin kullandım ama 4 saat idrara çıkmamam gerekiyordu 2 buçuk saat zor dayandım inşallah ya bıktım artık sürekli aynı şey
Gmzgs elifemirasaf aynı sıkınti bende de var bende zor dayandım ve Benim o ilaç bagirsaklarimida bozuyo Benimde epitel Hücre 8-10 lökosit 15/20 yazıyo okadar dikkat etmeme rağmen basıl oluyo anlamiyorum
Derya341986 elifemirasaf ben uyanamıyorum ama tabi ilerleyen zamanlarda daha çok çıkarm bende heralde . Belli saatten sonra az su iç cnm
elifemirasaf Derya341986 ben şuan 35+ 1 olduğum için zaten son zamanlarda çok idrara çıkılıyormuş birde enfeksiyon olunca sürekli gidiyorum
elifemirasaf Gmzgs Benim de aynı her tahlilde çıkıyor bugün bakteride bol yazıyordu bugün çok geç saatte içicem bakalım tutabilecekmiyim
Derya341986 elifemirasaf en azından önlem alıyoruz ağır hali değil eser hali kalsın bari enfeksiyonun