Derya341986 Kızlar azosilin kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonum vardı şimdi tekrar tahlil yaptırdım lökosit 10 15 di 3 e inmiş ama nitrit pozitif yazıyor
Merveaozturk Derya341986 benim lokosit 242 idi nitritte pozitifti antibiyotik kullandim. Lokosit 2 nitrit negatif cikmisti. Pozitif icin ne yapilir bilmiyorum
Hazalll2 Drsnbyfatma ben de kasık karın ağrısı oldu..bazılarında idrarda yanma koku falan oluyormus ama
Derya341986 Drsnbyfatma bende akıntı oluyodu sarı hala da var ama azalmış görünen nitrit ne bilmiyorum ama lökositim düşmüş
Hazalll2 Ben de malesef iki kere idrar yolu enfeksiyonu oldum😔 ilkinde bir antibiyotikle atlattım ikincisinde baya fazla dedi 2tane antibiyotik verdi içmezsen geçmez dedi doktor kullandım mecbur
lavitaebella Derya341986 kızlar bende de tüm değerler negatif veya normal ama yassı epitel çok yüksek çıkmış. Enfeksiyon olduğu anlamına mı geliyor? Henüz göstermedim başına gelen var mı?
Derya341986 lavitaebella valla bende bilmiyorum cnm benm lökosit 3 çıktı ama nitrit pozitif çıkmş cuma detaylı ultrasonum var sorucam artık şimdilik antibiyotik içiyorum doktorum verimişti 6 gündür içiyorum
Derya341986 lavitaebella benim tek bildiğim ilk lökosite bakılıyor internette de öyle yazıyor ama doktoruna sor yüne de
mrymdnr Bana da yeni yapıldı test henüz doktorumla görüşmedim ama 25 yazıyor sonucumda normal bir değer mi
Derya341986 mrymdnr cnm 2 üstü enfeksiyon demekmiş ama boyutu ne nkdr bilmiyorum enfeksiyonunun benm üçüncü kez tekrarladı 10 15 çıktı antibiyotik verdi doktor kimi doktor 10 15 e sınır diyor vermiyor ben içiyorum ama sarı akıntım çok hala
elifemirasaf Derya341986 bugün de lökositim 7-8 epitel 10-15 çıktı bakteride de bol yazıyor diye üromisin verdi