Busra-0811 1 nisan adet gunumdu adet olmadim testimde boyle çıktı https://imgyukle.com/i/E9u946 anlik olan adet sancilarim oluyo uzaninca meydana geliyo kalkinca bisey yok bu yuzden uyaniyorum bile sizde boyle bisey oldumu bu agrilarin gebelikle ilgisi var mi bugun cogaldi agrim hala adet olmadim
taninmayananne Busra-0811 var gibi sanki . Bence testi tekrarlayin. Adet sancisi gibi bir snci gebelik varsa riske atmayin . Gecmis olsun ❤
Habus Busra-0811 hamileliğin ilk 3 ayı regl sancısı gibi ağrılar, bel ve kasık ağrıları çok normal 😍 testte de var gibi bence kan verin ☺️ Hayırlı olsun🌸
[silindi] Busra-0811 aynen kan ver dikkat Et kendine bi kaç gün sonra tekrarla erken yapınca bazen kese görünmeyebiliyor artı stres yaratmasın sana 🤍
moom222 Busra-0811 yok hayır kuruma değil var çizgi geç döllenme ola bilir biraz bekle tekrar yap cnm yada kan cer ama czgivar gzukuyor yeni gebelik başlangıcı ola bilir
_aren Busra-0811 kan verin mutlaka ama ben kuruma olduğunu sanmıyorum çünkü hiç çizgi görünmüyor kurumada falan ben fotoda bile görüyorum 2. Çizgiyi. Kan verince haber verin inşallah gönlünüzce olsun 🙏🏼
tazebiranne_hg04 Busra-0811 erken gebelik testinde çıkar aslında adet günümde olmamıştım erken gebelik testiyle denemiştim daha belirgin çıkıyor