Denzk Mavisinannesi2 Evet malesef bende düşünüyorum çünkü baska pozisyonda uyuyamıyorum eziyet oldu uyku. Ama mecbur sağ yada sola yatıyorum esine de söyle seni sırtüstü yatarken görünce düzeltsin
Demirssmomm cigdem4154 gerçekten benimde özlediğim tek şey yüzüstü yatmak, normalde de öyle uyurdum zaten şu an mümkün değil yüz üstü yatmam. Arada yastıkla destekleyip kendimi kandırıyorum ama doğumdan sonra gerçekten yapmak istediğim şey benimde 🙈
Mavisinannesi2 Demirssmomm ayyy yüzüstü en efsanesi çok özledim ya karnım büyüyene kadar yatabiliyordum şimdi o imkansızda sırtüstü dönüyorum bilmeden
Zeynoylmz2708_ Mavisinannesi2 bebeğin nefes ve kan akışını zorlaştırıyor diye biliyorum sol tarafına yatmalısin
Nese86 Mavisinannesi2 Bende yatıyorum ama 5 10 dakika fazla değil bebege kan gitsin diye fazla durmuyorum ama aslında 9.aydada olsam en rahat ettiğim pizisyondu sırt üstü yatmak.
Mavisinannesi2 Denzk kendisi zaten gece uyansa beni uyandırır ama gece asla uyanmaz farketmez ölü gibi uyuyor😂
Serenkrglmz Bende 31 haftalığım yan yatamıyorum kalça ağırısından o yüzden sırt üstü yatıyorum doktorum birşey olmaz ama arada sola doğru dinlendir bebeği dedi