seon90 EsraYsf inşallah alırşar kuzum ama ben en fazla 3200 olsun isterim normal doğum olucak rahat olsun doğumum sonucta doğduktan sonrada toparlıylrlar hızlıca rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin bütün evlatlarımızın🙏🏼🙏🏼🥰oğlumda 37+6 da 3100 doğmuştu kolay oldu doğumum
EsraYsf seon90 normal yapamadim h8c acilmam olmamıştı zaten kendime de guvenmiyordum çünkü acı eşiğim çok düşük çok az benim .. Böyle yapanları duyunca çok seviniyorum gerçekten ne kadar güzel Rabbım bir ayazda kurtarsın insallah canim benim 😇🧿💕🤲
seon90 EsraYsf olsun kuzum sezeryanda sonuçta doğum şekli ama beneği dünyaya getirmek 🥰rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin hepimize🥰🙏🏼
Neslhan EsraYsf amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım🙏🏻🥰 şuanda önden gidiyor bakalım nasıl tamamlayacağız bu süreci önemli olan sağlıklı olması kilo öyle de böyle de alınıyor, dünyaya gelen bir şekilde büyüyor🥰
Hlt-seyma21 EsraYsf benim 34+1 de 2550 gr olduğunu söyledi doktorum. Yarın 36+1 hem çatı muayenem var hem kontrolüm bakalım ne kadar almış ❤️ Sağlıklı olsun da kilo önemli değil böyle şeylere takılmayın lütfen her bebiş farklıdır kilo boy genetiktir.
munevveralakaya46 32.haftada 2090 dı doktor 1 hafta önden gidiyor dedi ama sizleri okuyunca gayet normal geldi bana 🤷🏻♀️şuan 33 deyiz haftaya kontrolüm var bende merak ediyorum
Merveb46 Etgrlgz pek yemeyle alakalı değil genetik bence bende 5.150 gram doğmuşum çünkü 41 haftalık kızımda 3.5 doğdu 36 hafta da