Bsraermis8 EsraYsf 33+2 de 2178 Gr di şimdi 35 oldukk ama haftaya gidicem çok merak ediyorum bendeee 😇
EsraYsf BeyzA-93-22 evet 34+4 dük dun 2450 dedi ama bana sanki az gibi geldi halbuki sut yumurta kaşar muz yogurt tavuk vs yiyorum ama ilk.oglum.3800 doğmuştu sanki bu o kadar olmaz gibi 🙈😁
BeyzA-93-22 EsraYsf haftayasına göre kilosu iyi olsunda ben fazla kilolu olmuş zayıf olmuş takılmıyorum sadece gelişimi filan durmasından endişe ediyorum hep o yüzden merak ediyırum rabbim saglıklı bebişler dogurmayı ve sürdürmeyi nasip etain önemli olan bu 😊🌺
EsraYsf Neslhan oy masallah sağlıkla.gelsin 🙈 gebelikte ederim vs varmi önden mi gidiyo acaba birde erkek bebekler daha iri oluyor zaten anne karnında bile masallah
Neslhan EsraYsf amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım🙏🏻🥰 şuanda önden gidiyor bakalım nasıl tamamlayacağız bu süreci önemli olan sağlıklı olması kilo öyle de böyle de alınıyor, dünyaya gelen bir şekilde büyüyor🥰
EsraYsf BeyzA-93-22 bende aynı şekilde canim sağlıklı olması daha önemli zaten ayrıca kiz bebekler genelde minyon oluyorlar doğduktan sonra topluyorlar 🌸🥰