Nisa12345 Kızlar bir buçuk haftadır kabızım beyaz lahana kayısı işe yaramadı karnımı çok sert ve çok şiş hissediyorum afedersiniz yarım saat tuvalette kalıyorum yine bişey yapamadan çıkıyorum ne yapmam lazım yardım edin 🥺 önceden hiç böyle bişey yaşamadım 13+4 haftalık hamileyim 12. Haftadan beri böyle 🤷🏻♀️
Escobar Nisa12345 ben sürekli mercimek çorba içiyorum transfer oldum dikkat etmem gerektiği için dene yarın zararı olmaz hem çorbanıda buldum bak düşünmene gerek kalmadı😂
Zeh123-ra Nisa12345 canım bendede var ayni sorun hamilelikte kısmen herkeste var çok zor ben kuru kayısı suyu koyuyorum akşamdan bekletiyom sabah yiyiyorum başkada birşey ise yaramıyor zaten
Merve_bolat Nisa12345 bende de var şuan zeytinyağı içtim bakalım işe yaraycak mı en son kabızken aynı yöntemi denedim işe yaradı
merveyildrm Escobar mercimek çorbası gaz yapar zaten kabızlığı var 🤦🏼♀️ Daha çok şişer kabızlığa iyi gelmez ki mercimek çorbası
Nisa12345 Zeh123-ra kuru kayısı yiyorum işe yaramıyor yeni bitti alınca suyunu deneyim teşekkür ederim
Nisa12345 Sbm050421 hayır malesef git gide suyu azaltmıştım midem almıyordu bir aydır ama ondan önce suya dikkat ediyordum
Sbm050421 Nisa12345 ben suya azıcık dikkat etmeyi bıraksam kabız olurum , korkudan her gün 2.5 litre su içiyorum , tavsiye ederim 2.5 litre suyu için bakın hiçbir şeyiniz kalmaz Allah’ın izniyle
Lylaikra bes gün bende cikamadim cok zor .sıcak suyun icine toz kimyon at 2 yada 3 dakika bekle ic cok rahatlatiyo ..bol sekerli su icin , doktorunuzla konusun duphalac diye bi surup var onu kullanin cok gecmis olsun
Nisa12345 Sbm050421 doğru söylüyorsunuz, bırakmamak lazım bugünden itibaren tekrar dikkat ediyorum inşallah betermiş kabız olmak
Cakmaafrodit Zeytinyağı inciri bir kavanoza katın her sabah aç karnına bir kaşık için hiç çıkmasan 2 günde net çıkıyorsun, ben bir kavanoz yaptım her sabah düzenli olarak bir kaşık incirlerinden yiyorum ve içiyorum
Nisa12345 Merve_bolat zeytinyağı içtim dün ve bütün gün mide bulantısından öldüm sen yapabiliyorsan ne güzel.