bbnngg FDM220 ben de ağlıyorum, bu saat oldu onu düşünmekten uyuyamıyorum. Bi yandan sütüm gidecek moralsizlikten dolayı diye endişe ediyorum. Hepimizin yavruları iyileşsin bi an önce 🤲🤲
FDM220 bbnngg bende aynı şekilde elimden hiçbir şey gelmiyor sadece sütümü sağıp verebiliyorum süt için 2 saatte bir sağım yapıyorum sizde öyle yapın sütünüz kesilmesin perşembe günü yattı yavrum benim inşallah bir an önce çıkar nerde hangi hastane sizin
bbnngg Birminiktirtil ne güzel yapmışsınız ve bebeğinize kavuşmuşsunuz. Darısı bizim başımıza inşallah
bbnngg FDM220 İstanbul ataşehirde benim. Ben de dün doğum yaptım dünden beri yoğun bakımda yavrum. 3 saatte bir sağım yapıyorum ben de. Daha henüz tam sütüm gelmiyo ama inşallah şifa olur yavrularımıza. Sizin nerde hangi hastanede?
FDM220 bbnngg manisa şehir hastanesinde benim bebeğim inşallah şifa olur rabbim sağlıklı bir şekilde çıkarır tüm yavrularımızı🙏
Zisanince FDM220 çıktı 4,5 ay yaşadı bu ekimde vefat etti kızım şimdi tekrar hamileyim 4,5 aylık Buda kız bu sağlıcakla gelir yüreğimize bir ateş daha düşürmez inşallah 🙏🙏
Deletedmom_33 FDM220 37+3′de tansiyon sebebiyle gece acil sezeryana girdim. Akciğer ponomonisi ile solunum sıkıntısı var röntgen de ciğerlerde kristalleşme görüldü dediler. Yoğun bakıma alındı antibiyotik tedavisi başlandı. Doktor en az 10 gün uygulamam gerek ilacı dedi ve 12.gün taburcu olduk