Kbrra Sblbngl benim ilk 3aydan beri oluyo böyle şuan 31+4 haftalık ara ara yine oluyo çabuk geciyo ama
Sariceku Acee benim de yürüyüşte sertleşiyor ya da çok hareket edince. 32+3 üm geçen hafta doktor 1-2 dk dan uzun sürüyorsa 10 dk dinlemekle geçmiyorsa dikkate almak lazım demişti. Braxton hicks kasılması deniyor buna. Vücut kendini doğuma hazırlıyormuş
Sariceku Acee doğurursunuz demedim zaten bilimsel adını söyledim ki internetten araştırıp durumunuzla karşılaştırın diye. Bazen erken başlayabiliyor. Kendi tecrübem öyle en azından
Acee Sariceku biliyorum canim dogurursun demedigi burda bi yakinim doğurdu ama zaten 6 aylikken😒internettende cok arastirdim ama tabi genede son karar gorus doktorun hayirlisi bakalim😊tsklr genede❤️
Cnsgkc Sblbngl Mutlaka sor sık olduğunu da söyle hatta nst çeksek mi kötüyüm falan de çeksin öyle göndermesin seni canım.
Sblbngl Cnsgkc nst cekiliyorum sürekli her gidişimde bakalım ayy zaten zaman yaklaşıyor ben iyice korkuyorum. Sanki bu aralar doğacak gibi hissetmeye başladım nedense😂