Zeyyy35 civcivimmm 30+4 haftaligiz ilk fiyatı Aylin hanım söylemişti sonra doktor değişikliği yaptım en son şubat ayında da 7000 oldu dendi aynı fiyat geçerli demediler
CansuDRY gulsererkan Ben de geçen ay Can Hastanesine sorduğumda sezaryen de normal de 7.200 dediler. Bu fiyatlar nasıl bu kadar hızlı zamlanıyor, aklım almıyor artık.🤦🏻♀️
civcivimmm Zeyyy35 hangi doktora geçtiniz bence bidahaki gittiğinizde ilk söyledikleri fiyatı söyleyip biz zamsız fiyattan doğum yapıcaz dimi falan diye sorun
35lavanta Beyza_18 Çınarlı hastanesi 5500 normal sezeryen epidural fark etmez tek fiyat 🤗 Kızımıda bu hast aynı doktorda doğurmuştum şimdi yine hiç düşünemden burayı tercih ettim hem yılların doğum hast. Hemde yenidoğan yoğunbakımının olması benim için en büyük öncelik ve çok temiz bir hastane ebelerde çok güler yüzlü ilgili ❤️
gulsererkan Kubgkm Sadık Sözdinler doktorum ben çok memnunum, ilk başlarda yne can hastanesinde başka bir doktora gidiyordum iletişim problemi yaşadığımız için Sadık bey e geçtim sonrasında çok da memnunum düşünüyorsan eğer bir görüş derim
Kereminannesii_ Devrimm21 normal doğum veya sezeryan farketmiyor , oda süslemesi , fotoğraf çekimi ve bebeğin ilk muayene-testleri falan dahil demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
Zeyyy35 civcivimmm ilk iki kontrolde biraz ilgisiz gibi geldi kapıda bir saat sıra bekledikten sonra muayenelerin 5 dk sürmesi ve bir şey sormadikca yorum yapmaması rahatsız etti ondan biraktim
35lavanta Askiletotomsu Çınarlıda.. Hastanenin tam adı Özel çınarlı hastanesi int adresine ulaşabilirsiniz