civcivimmm Beyza_18 hayır sanırım zamlı hali 7bin lira ama emin değilim ben 26 haftalığım ben başlarken o fiyata anlaştığımız için o fiyat geçerli bende. Ben aylin barbarosa gidiyorum ilk doğumu mu da onda yapmıştım
Ilaydaozkan8 civcivimmm aa bende Aylin Barbaros a gidiyorum bende eski fiyattan yararlanıyorum 30. Haftamdayım 😍💖
civcivimmm Zeyyy35 doğrudur öyledir güncel fiyat tam güncel fiyatı bilmiyorum ben 26 haftalık hamileyim ben başlarken 5750 demiştik zamdan etkilenilmiyo öyle olunca haliyle o yüzden ama bende 7bin diye duymuştum güncel fiyatı
Zeyyy35 civcivimmm keşke etkilenmeseydik ama maalesef, üstelik tekrar zam gelmeyeceğinin de garantisi yok sabitlenemiyor
Gamzekrem Güncel fiyatı canımm zamdan önce o flyata anlasmıstık ben murat öztekine gidiyorum manisa turgutluda
Elenafra Beyza_18 evet su hastanesi şuan 5250 yıl içinde değişeceğini sanmıyorum, ocak ayından sonra fiyatı böyle oldu
Trkandnmz Senaras0604 Kemal ugurbil En son duyduğum 6000 TL ydi birebir kendim sormadım arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz o sormuş