Halimeaytac Mltmsncn ben de yarın yapıcam Meryem Ana otunu onun dualarıyla bir yapılırsa açılma oluyo doğurursun diyolar
Aynur47 Mltmsncn Saglikla al inşallah ediyorum rabbim benimle birlikte tüm hamile kardeslerimzii bi avazda kurtarsın
Mltmsncn Hello08 ayy suni sancı olmuyomu bu durumda 😢 hersey iyi aslında açılmanızda varmış🙁 hadi inşallah bir avazda dogurun inşallah bugün sizinde toteminiz olsun
Hello08 Mltmsncn ayy bende bilmiyorum suni sancıdan da azıcık korkuyorum aslında yarın kontrole gidicem bakalım belki yatış yapar 🤔 Aminn inşallah hepimiz için öyle 🤲🏻
Halime48 Meryem ana otunu yapacaklar nasıl yapılıyor yazabilir mi lütfen benimde 39 hafta nasıl yapmam gerekiyor 🌸
Hilalkhrmn417 Mltmsncn bende 37..haftada doğururum diyordum 🤣 39+1 olduk tık yokk doktor niyeti yok gelmeye oturuyor yüzünü de kapatmış elleriyle demişti 🤣
Mltmsncn Hilalkhrmn417 benim doktorda Pazartesi yi beklemez dedi bugün oldu tık yok😅 Keyifleri yerindeyse demek😅
Hilalkhrmn417 Mltmsncn ekmek elden su gölden 🤣 kalsınlar iceride ne var dışarıda sanki 😊 hayat aşırı derecede pahalı zaten 😑
Mltmsncn Hilalkhrmn417 çok dogru. Herşeyini hazır edene kadar canımız cıktı. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu ülkede
Hello08 Suan hastaneden geldim eşim farklı yoldan gitti bu sefer totem yapayım diye sonuç sıfır 2 aaat hastanede yürüdüm kızımdan tık yok sancı yüksek 2 cm açılma doktor bugün yarın gelir dedi gelmezse çarşamba yatış 41 olucaz artık 🤗🫣