Sedaaa95 Ipekkarakus0 ayy ne güzel hiç kilo almamışsın neredeyse bende 10 haftalık hamileyim geç mi kaldım acaba diyorum çok kilo aldım düğünden sonra kilolu hamile kaldım maalesef. Şuan 69 70 varım😑😪
Sedaaa95 Ipekkarakus0 ya ne bileyim kilo konusu beni baya kötü etkiledi. Bu kadar kilolu olmaya vücudum da alışık değil 57 kiloydum düğünde eşime uydum bu hale geldim yaa. Tartılmaya korkar oldum artık. Sen neler yiyip içtin paylaşır mısın bende dikkat etmek istiyorum da. Mesela hiç abur cubur yemedin mi dondurma çikolata ağzına sürmedin mi yani🙄🙈😁
Ipekkarakus0 Sedaaa95 ahahahhah çikolata tatlı manyağıyım tabiki yedim ama dozunda 😂 gebelikte doktorum en çok kilo yapan şeyler hamur işleri ekmek ve tuz demişti ona dikkat et cok kilo almazsın dedi ben gerçekten onları tüketmiyorum şöyle günde 2 ara öğün yapıyorum biri meyve biri süt ve ceviz kuruyemiş onlar beni inanılmaz tok tutuyor ana öğünlerdede ekmeksiz sebze tarzları veya et tavuk tarzı tüketiyorum sabahları kesinlikle haşlanmış yumurta inanılmaz tok tutuyor ☺️
Sedaaa95 Ipekkarakus0 sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum akşam yemem diyorum eşim sürekli onu ye tamam yarın yemezsin bunu ye diyip kötü etkiliyor beni ya😁 birde bende tatlıyı çok severim ama zayıflamam şart yaniiii
Busra_06 Yanne hayatımda en yüksek gördüğüm kilo 58 di 😄 bana 71 çok fazla gibi geliyo korkuyorum ay kilolu bi anne olmak istemiyorum 🙊🙈 Ama teşekkür ederim 🌺
Yanne Busra_06 doğumdan sonra verirsin canım ki doğumdan sonrasından korkmuyorum da doğuma kadar ne kadar az alınırsa o kdar iyi 😌
Maviii Yanne yaparsın canım ben ilk gebeliğimde +7 kilo ile doğuma gitmiştim gerçekten zor değil. yemeni koru hareket arttır bebiş almış oluyor kiloyu sen değil
Esra1- 65 le hamile olduğumu öğrenmiştim suan 70.3 kg dayım 37+4deyiz oğluşla:) Hareket/Düzenli ve sağlıklı beslenme/bol su :)
Yanne Esra1- maşallah ne güzel tebrik ederim i. Doğumda yakın sağlıkla gelsinler inşallah. Dediğiniz gibi artık hareket bol su sağlıklı beslenme devam :)
bebek- Yanne 28 haftalıgım 4.5 5 kilo aldım ilk hamileligimde 14 kilo almıştım ama çok zor ve geç verdim bu sefer inşallah daha az kiloyla doguma giderim sonra zaten başlasın diyet spor
Kdryhkn Yanne bende cok hızlı kilo aldım ilk gebeliğimde toplam 13 kilo almısken su ann29. Haftada 12 kilo aldım iştahım feci😳 tatlı hamur işi düşman ama seviyorum 😩
Yanne Kdryhkn evet malesef nSıl aldığımı da anlayamadım yani hayatımda ilk kez bu kiloya geldim ister istemez canım sıkıldı. Hareekt etmeye çalışalım bol bol canım
Kdryhkn Yanne ben diyetisyene gittim 6. Aydan önceydi 1.5 kilo verdim sonrasonda veremeyiz dedi zaten diyetisyende ama cok sıkıldım bıraktım🙈😂
eslemsi Yanne bende 23+4üm 1 kilo almişim oda som 1 haftada aldim sanirim cok yedim hamurisi filan bode kabizligim var vc gidemiyorum bi ishal olsam o bir kilo da gider heralde. Bunye meselesi bence benim gibi baskasi uese baya alirdi bence