burcinvrl6006 karnıma bi hemşire geldi bastırdı ama öyle dehset sekilde degil elini yuvarlak bi sekılde gezdırdı karnımda hafif bastırıp. İlk bas bastırdı ben de elini ittirdim yapmak zorundayım rahmi kontrol etmeliyim dedi ben de elini tuttum benim kontrolümde baktı öyle acıdı biraz ama yani ilk yuruyuş ya da oturup kalkarkenki acı gibi bi acı aslaaa değil korkma anlık bir şey. ya zaten ilk günü atlatınca artık ⅘ gun ıcınde toparlanıyor insan. kabullenmek gerek ilk günleri, ben 1 nisanda dogum yaptım şuan dizlerimin üstubde bile duruyorum kiiiiii ilk gunler asla duramam artık gibi geliyordu wc bile oturamıyordum ben ama geçti gitti insallah guzel gecer sizin de.. sonrasında bir iki gğn zorlugu oluyor sonra her sey normale dönüyor hiç dusunup kendini kasma gelip geçiyor inan . Ben neler yasadım dogum sonrası bebem kuveze girdi 5 gun goremedim uzerınden cıkan tulumu koklaya koklaya bekledim. Tam bebemi aldım covid olduk eşimle, eşim de ev ahalisine bulastırdı hastslık içinde yasadık günlerce Allah beterınden korusun da. Ama şimdi bir kolumda bebem uyuyor oyle yazıyorum, geçti her sey. Zamanla her sey guzel oluyor 🥰allah bekleyen herkese saglıkla kavuşmayı nasip etsin