Estrella Ozlem0133 ben de ilk emzirmemi denedim hemsirelerle az önce ama tutmuyor🙄 uyanmıyor da..aç bırakacaklar bir süre.. bir daha gidip deneyecegiz bir iki saate bakalım
oblomov Ozlem0133 yaa ne mutlu sutunuzun hemen gelmesi inşallah benimde öyle olur 🙏🧡 memeye nasıl alıştırdınız peki daha sonra tutabildi mi
Ozlem0133 oblomov meme ucum yoktu hemşire şırıngayla çek ucu çıksın dedi ucu biraz çıkınca tutar oldu canım inşallah tutar en kısa zamanda
gul06_ Estrella kuzumm ben bugun kavustum yavruma oglen taburcu ettiler. İnsallah sende yarin alirsin kucagina bizimki cikti seninkide yarin cikar buyuk ihtimal 🤲😍😍
Estrella gul06_ ahhh yavru cıktı mı cok sevindim.. ben de gittim emzirdim geldim akşam üzeri.. kıyafetlerini de verdim yarın 10 da sabah almaya gidicem 🌸şükürr kavuşturana
gul06_ Damlanurr o saatler cok zor ama Allahtan aksam rahat oluyorsun kimseyide korkuymak istemiyrm smdi 🤣
gul06_ Karaaslan bebegim dogumda cigerlerindeki suyu atamamis oyuzden cnim ama cok sukur iyiz smdi evdeyz bugun ciktik.
Seda3536 Estrella hadi gözün Aydın çok sevindim senin adına rabbim bütün anneleri sağlıkla kavuştursun inş
Seda3536 gul06_ seninde gözün Aydın canım rabbim hiç bir anneyi böyle kapıya baktırmasın inş hastanede bırakıp gelmek çok zordur sağlıkla büyüsün kuzunnn😍
Seda3536 Sedaaa95 hayır korkma evet ilk etapta çıplak oluyorsun iğneyi vurup sondayı takıyorlar sonra zaten doktor gelene kadar örtüyorlar tekrar sadece kesecekleri yer açık kalıyor ameliyat boyunca çıplak olmuyorsun yani