Melikeakca eylulummmm çok normal korkma bende 17. Haftamda hissetmeye başlamıştım belli bir süre sonra baya sakindi bende hissedemedim şu an 22. Haftadayız asla durmuyor 😂🌸
SevimlimX eylulummmm haftası çok erken canım 28. Haftada ancak hergun hissedilirmis ben 24. Haftadayim dün bende çok az hissetttim bugün daha fazla değişiyor yani korkma hele o haftalarda kafana hiç takma
Peperonni eylulummmm Evet benim özellikle mesane tarafında korkutuyor ama herkeste oluyormuş ve sabahları daha üstlerde oluyor. Sağlıklı olsunlar da inşallah
zehraaaktas eylulummmm ben daha 20. Haftada falan hissettim ilk o da çok nadirdi yani çok normal hissetmemeniz merak etmeyin 😇
zehraaaktas eylulummmm iyi maşallah 😍 bizim de babası 2 gündür yok hiç hareket yok şimdiden babacı olduğunu belli etti kendisi 🤭
zehraaaktas eylulummmm doktor yüzde 70 80 kız dedi ama sürpriz de yapabilirmiş o yüzden bilmiyoruz ama sanırım gerçekten kız 😇
Ays_cskn eylulummmm Normal canim belli bir haftaya kadar boyle duzensiz olurmus zaten ilk gebeligimde bende panikliyordum ve oyle gumbur gumbur hareketide yoktu doguma kadar boyle 20 den sonra daha net hissedersin