ebrue Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı doktor iki kese gördü ama birinin içi boştu sizce gebelik var Mıdır basına gelen var mı böyle bir durum
Mucizeninannesiiii ebrue 5+3 de gittim en son bizimde 2 kese gozuktu ayni sekilde soyledi banada keselrin ikiside dolabilir bosta kalabilir dedi bebisleri goremedik henuz ptesi randevum var 7+ 2 olucam bakalim insallahh olusmustur ikiside🥰
Mom545441 ebrue yaaa o içi boş olan kese bence diğer bebişten küçük 🥰 inşallah öyle bende pazartesi çift kese görürüm inşallah 🙏🏻 🥰
Mom545441 ebrue eğer son adetin 1. Gününden hesap ediliyorsa 6 🥰 pazartesi keseyi görmeye gideceğim en son çarşamba kan verdim 2415.4 çıktı doktorumla mesajlaşıyoruz pazartesi gideceğim yanına son adet tarihim 20 şubattı
Mom545441 ebrue aaaa 🥰 o zaman bende öyleyimdir ama bana pazartesi kese görünür dedi senin görünmüş bak anlamadım doktoru bi bildiği var heralde 🥰 ilk gebeliğim🥰
ebrue Mom545441 hangi vitamini kullanıyorsun veya folik asidi görünür inşallah canım ben carsmba gitmiştim keseyi gördü ama bebek net değildi suan oda berilirmiş dedi