Serapmehmet_19 Burcusenkoc evet yaa tam diyorum herhalde bu sancılar devam ederse doğururum diye ama geçiyo sonra 😅, Ay inşallah sağ salim bi an önce doğururuz da kavuşuruz bebişlere canım
Burcusenkoc poncikveannesii hadi ya bu gidişle sezeryan olur sizin belki de 😊 eğer zamanı geçerse çok da bekletmeyin Allah korusun kendi pisliğini yutma durumu oluyor ya yine tabi ki doktorunuz daha iyi kontrol ediyordur da
poncikveannesii Burcusenkoc aynen öyle yarın gidip konşcam doktorla en geç Çarşamba günü sezeryna alsın bana kalsa hemen yarın alsınlar bugün boğazım şişti soğukta aldım tuzu biberi oldu oda
Burcusenkoc poncikveannesii gripken zor oluyormus evet alırlar belki kendine de eziyet etmenin anlamı yok bekle bekle artık bebişler dış dünya da büyüsünler 🤩😊
Eylul1987 Edanrapoklncccc bence bu günlerinizin tadını çıkarın inanın çok ozluceksiniz 4 aydır taze bı anne olarak onerim
poncikveannesii Burcusenkoc eninde sonunda doğacaklar bizde insanız bebeğimiz karar versin dedikte gelesi yok 😂
poncikveannesii Burcusenkoc çatı oldum şimdi sıfır açılma post açacam şimdi o çatodan korkutanlar için😂
Pmkcu Edanrapoklncccc sağlıklı ve zamanında doğmasını bekle canım bizim gelinimiz 36 haftalıkken doğum yaptı bebeği küveze koydular çok zor bir durum