Edanrapoklncccc Gerçekten görmediğim birşeyi özlüyorum çünkü rüyamda görüyorum çok güzel. 37 olunca doğsun istiyorum napacağım doğması için beeen 😶
anonimgelin Edanrapoklncccc az daha erken doğuracaktım 32 haftamda lütfen zamanında ve sağlıklı doğmasını iste hastanede yattım erken doğum bebekler kücezde anneleri çok üzgündü karnımda dursun daha iyi
Serapmehmet_19 Edanrapoklncccc hayırlı sağlıklı zamanında gelsinler inşallah canım, bebişler ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar biz ne yaparsak yapalım olmuyo, bizde yarın 38 oluyoruz bende gelsin istiyorum ama bakalım ne zaman gelmek isterse küçük bey😍❤️
Edanrapoklncccc anonimgelin bende yaşadım canım 34.haftamda 2 3 cm açıklık vardı nstde sancım çıktı yatış yapıldı 4 5 gün yattım ciğer geliştirici oldum serum ve iğnelerle durduruldu o zaman çok korktum çok şükür bin şükür bugünleri gördük bu haftaları. Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ama heyecanlanıyorum görmek istiyorum işte kollarımda olsun istiyorum.. 😇
Nazlierdemir Sen bı dur bacım biz doguralim önce 😀 39+0 oldum tık yok gören en az iki haftan var daha diyor bebeğinde keyfi yerinde 😀
Burcusenkoc poncikveannesii 37+6 oldum bende karnınızda sertleşme kasılma oluyor mu bende çok oluyor gün içinde acaba doğum mu yaklaşıyor yoksa alan daraldığı için normal mi ittiriyor gibi yapıyor bebeğim 😀 karnımın sağ tarafında toplanıyor böyle
poncikveannesii Nazlierdemir gün geçtikçe daha çok yukarı çıkıyor yer çekimine meydan okuyor bizimki erkek geç gelmez hurafedir dedim erken gelir dedim kendimi kandırdım🤣
poncikveannesii Burcusenkoc olmaz mı hergün saat başı oluyor ama gel gör ki nstde bugün sıfır sancıyı bile gördüm gün geçtikçe düşüyor sancılar😆
Serapmehmet_19 Burcusenkoc 37+6 inan aynı bende de öyle oluyo bazen karnımın bi tarafı çökük bomboş kalıyo bebek bi tarafa toplanıveriyo, bide adet sancısı gibi ağrılarım oluyo, sende de oluyor mu canım
Burcusenkoc poncikveannesii hadi ya en son 37+3 de gittim hafif ağrın çıkmış dedi doktorum o kadar sizin nasıl çıkıyor
Burcusenkoc Serapmehmet_19 evet oluyor böyle her an gelecekmiş gibi oluyor 😀 ama artık baya rahatsızlık veriyor ya
Serapmehmet_19 Burcusenkoc evet yaa tam diyorum herhalde bu sancılar devam ederse doğururum diye ama geçiyo sonra 😅, Ay inşallah sağ salim bi an önce doğururuz da kavuşuruz bebişlere canım