funnymummy Forumda arama kısmı sol üstte bildirimlerin orda bir kutucuk mevcut oraya yazdığınızda bulabilirsiniz bugün açılan başlık bile sadece bir kısmı burada gerçekten mi?
nazosss funnymummy Hala post açılıyor hayret ediyorum. Tutan da soruyor bir şey olur mu diye. Dene gör yani biz ne diyelim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Herkes kendini biliyor. İsteyen tutar istemeyen tutmaz 💁🏻Artık giresim gelmiyor buraya🤣
funnymummy HGulsah yapılan ibadeti ısrarla yazmaları bide tamam yani siz en birincisinin napalım 😂geçen yıl Ramazan’da burda değildim şimdi varım da valla yoruldum 😂
Deletedmom727271 funnymummy ben artık cevap bile vermiyorum önceden yazıyordum ama şimdi es geçiyorum direkt. tutan tutsun tutmayan tutmasın. 😂😂
funnymummy HGulsah tövbe Estağfirullah okudukça ben mi yanlış yapıyorum diyorum ama yemeden de duramıyorum 😂
Deletedmom727271 funnymummy dinen muaf olduğum şeyde kendimi niye zora sokayım ki. Allah bizlere bunun kolaylığını vermiş. İki hamileliğim de tutmadım sonuçta kazasını yapıyoruz. 😂😂
HGulsah funnymummy Yani bebeğe canla başla kilo aldırmaya çalışıyorum küveze girmesin diye acıkınca duramıyorum hayret ettim valla elim ayağım titriyor karnımız da bebek var ay elleri ayakları bile var 😂😂
HGulsah Deletedmom727271 Tutmadığımızın yerine kaza hariç başka türlü yardım yapabılıyormuyuz ki sma lı çocuklara falan fitre ile birlikte versek olur mu ki sen biraz dindara benzıyon cevapla hocam😂😂😂
funnymummy HGulsah aynen öyle 20 haftalık olcam bebek küçük dediler de psikolojim bozuldu deli gibi kaşar muz yiyorum kilo alsın diye
Deletedmom727271 funnymummy bende öyle canım. bir de doktor tutma deyip burada bizlerden tut dememizi bekleyen bir tayfa var. onu anlamıyorum doktora güvenmeyip bize mi güveniyorsun yani.